Családos anyaként mit lehet tenni a kísértés ellen?
(részletessen lent. )
Figyelt kérdés
Van egy férfi,akihez nagyon vonzódom,már mikor először megláttam elöntött valami furcsa érzés.Álmaim férfija,mindig olyat képzeltem el,mint ő.Nem volt köztünk semmi és nem is lesz.Nem tudnám megcsalni a párom és ő meg nem sokára nősül.Ráadásul pont a családba.Ezért sűrűn találkozzunk családi rendezvényen.Folyton keresem a hibáit,mert rossz érzés,mintha megcsalnám a párom.De nem tehetek semmi az érzéseim ellen.Próbálok nem rá gondolni,általában ez sikerül is,de gyakran vele álmodom és az mindig felkavar.Mit lehet tenni ilyen helyzetben?Idővel elmúlik?
Igen szeretem! Vannak hullámvölgyek,de próbálunk mindent megoldani.
Elég kétszínűség,az ha valaki azt állítja,hogy ha van kapcsolata,nem tetszik neki senki más a világon csak a párja.
2015. aug. 4. 23:51
12/34 anonim válasza:
Nem a tetszésről van szó, hanem arról hogy nagyon vonzódsz hozzá, vele álmodsz, ami ráadásul még föl is kavar, és mindig rá gondolsz. Na, ez a nem normális, és ha valóban szeretnéd a párodat, nem másról fantáziálnál.
2015. aug. 5. 00:01
13/34 anonim válasza:
Ez alapból elég szar házasság lehet, ha ilyen lazán beleszeretsz másba. Először inkább ezen gondolkodj el. Nyilván nem unaloműzésből mentél férjhez, de ha már képtelen vagy mást kiverni a fejedből, ott a házassággal is baj lehet.
2015. aug. 5. 00:04
14/34 anonim válasza:
A kétszínűséget meg egy kicsit kikérem magamnak, van aki hűséges típus. Én 13 éve még csak rá sem gondoltam másra, csak a páromra. Nem fantáziálgatok ha pl az utcán jön szembe valaki, nem flörtölök.
2015. aug. 5. 00:06
15/34 anonim válasza:
Ez már nem a "megtetszés" kategória, kevered a szezont a fazonnal.
2015. aug. 5. 00:09
16/34 anonim válasza:
Úgyis meg fogod vele csalni a párodat előbb vagy utóbb, fölösleges áltatni magad, hogy majd pont Te nem vagy r|banc... Na persze.
2015. aug. 5. 07:32
17/34 anonim válasza:
#17-nek igaza van, tényleg r!banc vagy. És nem azért, mert meg dicsérsz valakit hogy jól néz ki, vagy hasonló, hanem mert családos anyaként akinek párja van (nem tudom házasok vagytok-e de ha igen, akkor az még rosszabb) úgy bele vagy habarodva egy másik férfiba, mint valami 14 éves egy tinisztárba. Szégyelld magad.
2015. aug. 5. 08:07
18/34 anonim válasza:
De te tényleg mindig vele foglalkozol, meg róla álmodozol, még kérdést is képes vagy kiírni róla, annyira viszket a nunid. A hűség meg döntés kérdése! Ha szeretnéd a párod, ezeket a sötét gondolatokat az első pillanatban elhessegetted volna magadtól, nemmég hogy fantáziálsz is róla.
Ez meg egy ócska sablon dumája a hűtlen ribiknek, hogy "nem tehetek semmit az érzéseim ellen".
2015. aug. 5. 08:48
19/34 anonim válasza:
A férfi hogy áll hozzád? Ha Te akarnád, milyen esélyed lenne? Ez fontos kérdés a történetben. Ha semmit tőled, könnyebben el tudod felejteni, mintha részéről és részedről is ott a kísértés.
Én tudom milyen érzés ez, megértelek.
2015. aug. 5. 10:43
20/34 anonim válasza:
Jajj, ne hallgass erre sok erénycsőszre, akik sosem gondolnak, sosem néznek másra. Itt mindenki azt mond, amit akar, és sok ember nagyon szeret negatív véleményt mondani másról, mert így érzi a saját fontosságát, hogy veled szemben, te gyarló kérdező, ő aztán olyan erkölcsi magaslaton áll, hogy te a nyomába sem érhetsz. Ettőlérzi, hogy sokkal különb, mint te.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!