Nemrég összejöttem egy lánnyal de az unokatestvérem szerint csak azért mert láttam, hogy ő milyen jól van a barátnőjével.
Mit tudnék tenni az ellen, hogy ne a saját boldogságomat helyezzem mások boldogsága elé?
2015. jún. 19. 13:52
1/9 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy az hogy a saját boldogságodat helyezed mások boldogsága elé, az egy dolog.
Az pedig, hogy nem szeretnél ennyire önző lenni, az már két dolog.
2015. jún. 19. 14:02
2/9 anonim válasza:
Nem értem, hogy a kérdésben foglaltak szerint miért vagy önző.
2015. jún. 19. 14:13
3/9 anonim válasza:
még jó hogy a saját boldogságodat helyezed mások elé
2015. jún. 19. 14:27
4/9 anonim válasza:
Nem értem a kérdésedben vázolt összefüggést.
Hogyan helyezed a te boldogságodat más elé ebben a szituációban? Ha lenyúlnád a nőjét érteném, mire gondolsz, de így nem.
Plusz az unokatesód kissé öntelt. Azért csajozol, mert őt majmolod? Nem az a természetes, hogy az ember párt keres?
2015. jún. 19. 23:32
5/9 A kérdező kommentje:
# 4
Összejöttem egy lánnyal mert a saját boldogságomat tartottam szem előtt ahelyett, hogy annak örülnék, hogy ő milyen jól van a barátnőjével.
2015. jún. 19. 23:56
6/9 anonim válasza:
Így sincs sokkal több értelme. Én meg nem megyek el dolgozni, inkább annak örülök, hogy mások milyen jól keresnek.
2015. jún. 20. 01:03
7/9 anonim válasza:
Mi ez a f[a]szság? :D Ha az unokatesódnak kapcsolata van, akkor mindenki más a világon legyen szingli, és örvendezzen annak, hogy neki milyen jó? :D
2015. jún. 21. 14:39
8/9 anonim válasza:
Az unokatestvérednek van egy nője, ami nem csak neki jó, de neked is az kell legyen, és te vagy önző. Az úgy finom. Tedd már fel neki azt a kérdést, hogy a boldogságán kívül a barátnőjén is meg kell osztoznod vele, vagy hogy van ez?
2015. jún. 22. 15:59
9/9 anonim válasza:
Szerinte mások párkapcsolata is csak róla szól, és TE vagy az önző?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!