Mit tegyek? Szerintem anyám csalja a nevelőapámat!
Tudom, nem szép dolog, de pénteken este kihallgattam ahogy anyám beszél egy férfivel...
Olyanok voltak benne, hogy jó akkor fölmegy hozzá, de ne legyen ott az albérlő...meg ilyenek...
Nagyon idegesít, közben meg csupa rosszat mond a nevelőapámról. Szegény nem tehet róla, hogy olyan a munkája, hogy alig lehet itthon...
Velünk ( 3-an vagyunk testvérek, a legkisebb 5 éves) alig törődik, hazajön és egyből elkezd beszélgetni ezzel az idegennel...
Mit tegyek? Nem tud arról, hogy én tudom ezt a dolgot, ha meg megtudná kikapnék, hogy hallgatóztam!!!
Segítsetek!!! Nem tudom mit csináljak!!!
17:41 sajna nincs pénz a kártyámon, így nem tudok üzenetet küldeni...
még mindig beszél a tanárral, olyanokat mond, hogy többször elkalandozott a keze (mmint az ürge keze), meg ilyenek....
csak attól félek, ha az egész kiderülne, akkor mi lenne velünk? kinek ítélne oda minket a bíróság?
kistesóm és a nevelőapám is beleőrülne ha többé nem láthatnák egymást, hisz kölcsönösen imádják egymást :)
ha anyámnál helyeznének el, akkor meg tuti, hogy én is megőrülnék, hisz az az egyszeri találkozás is az ürgével, iszonyú volt, már akkor megutáltam... ráadásul ez egy strandon történt, hogy találkoztunk vele, és már akkor 10 évesen is a fejemben volt ez a dolog, hogy mi van, ha...? és végig megpróbáltam őket szemmel tartani...10 évesen!!!
Jah olyan pedig nincs, hogy nem láthatják egymást. Minimum 2 hetente egy nap az apukás nap. A nevelőapukád nevén vagytok mindannyian?
Egyébként értelmes emberek válás során megbeszélik a közös nevelést, vagyis az apa akkor látja a gyerekeket, amikor csak akarja. Aki nem így jár el az számomra...hát nem ecsetelem milyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!