Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Szerintem anyám...

Mit tegyek? Szerintem anyám csalja a nevelőapámat!

Figyelt kérdés

Tudom, nem szép dolog, de pénteken este kihallgattam ahogy anyám beszél egy férfivel...

Olyanok voltak benne, hogy jó akkor fölmegy hozzá, de ne legyen ott az albérlő...meg ilyenek...

Nagyon idegesít, közben meg csupa rosszat mond a nevelőapámról. Szegény nem tehet róla, hogy olyan a munkája, hogy alig lehet itthon...

Velünk ( 3-an vagyunk testvérek, a legkisebb 5 éves) alig törődik, hazajön és egyből elkezd beszélgetni ezzel az idegennel...

Mit tegyek? Nem tud arról, hogy én tudom ezt a dolgot, ha meg megtudná kikapnék, hogy hallgatóztam!!!

Segítsetek!!! Nem tudom mit csináljak!!!

2010. márc. 7. 16:42
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
Egy napot bírj ki hogy fent maradsz addig, amikor mondjuk később kell felkelned. Rendes tőled egyébként, hogy ennyire jóban vagy a nevelőapáddal :) Ritka ez manapság. Én biztosan megmondanám neki :) 17:11-es voltam.
2010. márc. 7. 17:22
 22/55 A kérdező kommentje:
megvárnám, csak az a baj, hogy anyum is megszokta őt várni
2010. márc. 7. 17:23
 23/55 anonim válasza:
100%

Én is egyetértek azzal hogy talán beszélned kéne a nevelő apáddal:/.

De...tudom hogy nem nagyon illik de én azt csinálnám hogy talán még egyszer meghallgatni egy ilyen beszélgetést hogy biztos legyél benne.Sajnálom

2010. márc. 7. 17:23
 24/55 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a tanároddal van viszonya?
2010. márc. 7. 17:25
 25/55 A kérdező kommentje:
eddig is hallgatóztam, de nem bírtam sokáig, annyira felfordult tőle a gyomrom, hogy képes ilyenre az anyám....pénteken is éjjel 11-ig beszélt az ürgével, tegnap vacsorázni volt vele és csak 10 körül ért haza, és biztos vagyok benne, hogy nem csak vacsi volt, közben nekünk kell minden házi munkát elvégezni( jó ez nem okoz gondot, 8 éves korom óta a főzésen kívűl majdnem mindent nekem kell csinálnom meg a hugomnak, aztán meg ordibál velünk ha valami nem úgy van ahogy ő szereti....
2010. márc. 7. 17:26
 26/55 A kérdező kommentje:
utolsó! hahaha, a tanárom egy 22 éves lány!! a szomszéd srác nővére!!!
2010. márc. 7. 17:26
 27/55 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd fel az egyik ilyen beszélgetést. Nem árt egy kézzelfogható bizonyíték.
2010. márc. 7. 17:29
 28/55 A kérdező kommentje:

valójában van még egy húgom, szal 4-en vagyunk tesók, eddig azért nem írtam mert az egyik is böngészi az oldalt, de most jut eszembe, hogy ő el van tiltva a nettől, így nem olvashatja ezt... és úgy veszem észre, hogy ez csak nekem tűnt fel, a húgaimnak nem. apám nem mondhatom el, mert ő meg tovább adja valakinek

szeretnék erről beszélni egy felnőttel, de kivel?

Nagyim, akit sokkal jobban szeretek(mint anyámat), nem lehet, mert Ő meghalt, Nagypapám meg tuti, hogy rögtön felhozná, amikor csak lehetősége lenne rá...

2010. márc. 7. 17:32
 29/55 anonim ***** válasza:
Az osztályfőnököddel esetleg?
2010. márc. 7. 17:36
 30/55 A kérdező kommentje:
az is nő!!! nem én sejtem, hogy kivel, pár éve ( kb. 5) bemutatta nekünk mint jó barát,mielőtt találkoztunk volna vele, megkért, hogy erről ne szóljunk a nevelőapánknak...ettől a kéréstől kezdve lett gyanús a férfi...
2010. márc. 7. 17:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!