Mit tegyek? Szerintem anyám csalja a nevelőapámat!
Tudom, nem szép dolog, de pénteken este kihallgattam ahogy anyám beszél egy férfivel...
Olyanok voltak benne, hogy jó akkor fölmegy hozzá, de ne legyen ott az albérlő...meg ilyenek...
Nagyon idegesít, közben meg csupa rosszat mond a nevelőapámról. Szegény nem tehet róla, hogy olyan a munkája, hogy alig lehet itthon...
Velünk ( 3-an vagyunk testvérek, a legkisebb 5 éves) alig törődik, hazajön és egyből elkezd beszélgetni ezzel az idegennel...
Mit tegyek? Nem tud arról, hogy én tudom ezt a dolgot, ha meg megtudná kikapnék, hogy hallgatóztam!!!
Segítsetek!!! Nem tudom mit csináljak!!!
Én is egyetértek azzal hogy talán beszélned kéne a nevelő apáddal:/.
De...tudom hogy nem nagyon illik de én azt csinálnám hogy talán még egyszer meghallgatni egy ilyen beszélgetést hogy biztos legyél benne.Sajnálom
valójában van még egy húgom, szal 4-en vagyunk tesók, eddig azért nem írtam mert az egyik is böngészi az oldalt, de most jut eszembe, hogy ő el van tiltva a nettől, így nem olvashatja ezt... és úgy veszem észre, hogy ez csak nekem tűnt fel, a húgaimnak nem. apám nem mondhatom el, mert ő meg tovább adja valakinek
szeretnék erről beszélni egy felnőttel, de kivel?
Nagyim, akit sokkal jobban szeretek(mint anyámat), nem lehet, mert Ő meghalt, Nagypapám meg tuti, hogy rögtön felhozná, amikor csak lehetősége lenne rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!