Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Szerintem anyám...

Mit tegyek? Szerintem anyám csalja a nevelőapámat!

Figyelt kérdés

Tudom, nem szép dolog, de pénteken este kihallgattam ahogy anyám beszél egy férfivel...

Olyanok voltak benne, hogy jó akkor fölmegy hozzá, de ne legyen ott az albérlő...meg ilyenek...

Nagyon idegesít, közben meg csupa rosszat mond a nevelőapámról. Szegény nem tehet róla, hogy olyan a munkája, hogy alig lehet itthon...

Velünk ( 3-an vagyunk testvérek, a legkisebb 5 éves) alig törődik, hazajön és egyből elkezd beszélgetni ezzel az idegennel...

Mit tegyek? Nem tud arról, hogy én tudom ezt a dolgot, ha meg megtudná kikapnék, hogy hallgatóztam!!!

Segítsetek!!! Nem tudom mit csináljak!!!

2010. márc. 7. 16:42
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:

megbeszélném vele, csak az a baj, hogy nagyon hirtelen haragú...

olyanokat mond az ürgének, ami tök kamu...Pl.: hogy sose bántana meg senkit...közben meg mindennek lehord minket, még a kisgyerekkel is ordibál, aztán meg csodálkozik, ha nem szeretjük már őt (anyámat) igazán....

2010. márc. 7. 17:09
 12/55 anonim ***** válasza:
82%
Itt sokan nem értenek velem egyet, de én elmondanám. Nem anyámnak, hanem a nevelőapámnak. Vele meg megbeszéled, hogy ne mondja el, hogy tőled tudja. Ha félreértésről van szó az úgyis kiderül, ha nem, akkor meg bukjon csak le. Ha úgy döntesz elmondod, akkor is óvatosan, nehogy anyukád rájöjjön, hogy hallgatóztál. Milyen dolog ez, hogy a gyerekeivel nem törődik, hanem hazaér és pasizik? :(
2010. márc. 7. 17:11
 13/55 anonim ***** válasza:
81%
Én legalább megzsarolnám a helyedben, hogy legalább tegyen úgy, mintha becsülné a férjét.
2010. márc. 7. 17:13
 14/55 A kérdező kommentje:
utolsó! igen erre már én is gondoltam, de aztán meg eszembe jutott, hogy ez nem lenne szép dolog a nevelőapámmal szemben!
2010. márc. 7. 17:15
 15/55 anonim ***** válasza:
Egy figyelmeztetést azért megérdemelne, mielőtt lépnél.
2010. márc. 7. 17:17
 16/55 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem érdemelné meg. Mér érdemelné meg? Ha kedves lenne a gyerekekkel, rendesen viselkedne velük, ha hazaérne velük foglalkozna, akkor talán azt mondanám igen, megérdemli, de így?
2010. márc. 7. 17:18
 17/55 Doruss ***** válasza:
100%
A 17:11-es válaszolóval értek egyet. Beszélned kellene a nevelőapáddal, de mondd meg neki, hogy még véletlenül sem tőled tudja! Szerintem neki is jobb, ha tud róla, mert másképpen anyád simán kihasználja és még jobban összetöri a szívét, ha később tudja meg!
2010. márc. 7. 17:19
 18/55 A kérdező kommentje:
itt van a külön nyelvtanárom, jóban van anyummal, anyum előbb azt mondta neki, hogy megkérte az illetőt, hogy ne szóljon nekünk vmiről....ezt mire véljem?? a tanárral mért beszél meg mindent, velünk miért nem???
2010. márc. 7. 17:20
 19/55 A kérdező kommentje:
a baj, hogy a nevelőapámmal tényleg ritkán találkozok, mert általában éjfél körül tud csak hazajönni a munkája miatt!!! és alig látjuk
2010. márc. 7. 17:21
 20/55 anonim ***** válasza:
Ugyan már, hadd rettegjen egy darabig:>
2010. márc. 7. 17:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!