Mit tegyek? Szerintem anyám csalja a nevelőapámat!
Tudom, nem szép dolog, de pénteken este kihallgattam ahogy anyám beszél egy férfivel...
Olyanok voltak benne, hogy jó akkor fölmegy hozzá, de ne legyen ott az albérlő...meg ilyenek...
Nagyon idegesít, közben meg csupa rosszat mond a nevelőapámról. Szegény nem tehet róla, hogy olyan a munkája, hogy alig lehet itthon...
Velünk ( 3-an vagyunk testvérek, a legkisebb 5 éves) alig törődik, hazajön és egyből elkezd beszélgetni ezzel az idegennel...
Mit tegyek? Nem tud arról, hogy én tudom ezt a dolgot, ha meg megtudná kikapnék, hogy hallgatóztam!!!
Segítsetek!!! Nem tudom mit csináljak!!!
megbeszélném vele, csak az a baj, hogy nagyon hirtelen haragú...
olyanokat mond az ürgének, ami tök kamu...Pl.: hogy sose bántana meg senkit...közben meg mindennek lehord minket, még a kisgyerekkel is ordibál, aztán meg csodálkozik, ha nem szeretjük már őt (anyámat) igazán....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!