Miért nem képesek megérteni engem, hova forduljak segìtségért, hogy kikeveredjek ebből?
Kinek a tulajdona amúgy a lakás, amiben laksz és hányan laktok benne hány nm-en?
Ha elmész, talán azt is érdemes "darabolni", mielőtt esetleg a gyámügy ráteszi a kezét. Családi megtakarítás van annyi, ami ingatlanra fordítható?
" magára hagytam a beteg anyámat"
Szóval TUDJÁK, hogy beteg????
Eddig arról volt szó, hogy nem hiszik ezt el neked!
Az MÁS, hogy tudják, hogy beteg és Tőled várják el, hogy istápold!
És megint más, hogy nem hiszik el, hogy beteg és feladat van vele!
Egyébként szerezhetsz egy orvosi papírt, vagy akár pszichiátriai beutalót is, amin szerepel, hogy az ő általa okozott stressz okozza a Te panaszaidat, betegségeidet.
De mondom, felsoroltam már az előző oldalon, akármelyik hivatalos szervhez elmész a listából, értenek ehhez a témához, és be fognak avatkozni a családi dinamikába akár hivatalból is.
"úgy tekintenek rá, mint ha csak fájna a lába, vagy mittudomén, nincsenek vele tisztában, hogy ez komoly mentális betegség,"
De akkor mért ne lehetne "magára hagyni"?
Miért nem érzik a SAJÁT dolguknak, hogy gondoskodjanak róla?
A gondoskodás fölülről lefelé halad, a szülő gondoskodik a gyerekről, és nem fordítva. Beteg dolog a legkisebbtől várni, hogy oldja meg a nála nagyobb problémáját...!
Az lehetetlen!
Ez egy hibás elképzelés.
Ha 22 éves vagy, akkor még sokáig fiatal, úgyhogy nyugi, nem tette tönkre a fiatal korodat.
Nem látok más megoldást, mint az elmenetelt.
18: A 4-es hozzászólásban írtam le, amit tudok.
A Családsegítő Központ rendel ki gyámot.
Még akár Neked is járhat, ha nem tudsz elindulni az életben megfelelő szülői háttér nélkül. Ők tudják, én nem ismerem az eljárásukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!