Értéktelen vagyok mert más jobb volt. Hogy legyek túl rajta?
Van egy 7 hetes kisfiam és egy 20 hónapos. Amikor 7 hónapos terhes voltam, kiderült, hogy a párom találkozgat valakivel, akit "17 éve nem tud elfelejteni". Ez egy emailjéből derült ki, amit az IPhone-ja egy képernyőérintésre megjelenített (nem nyomoztam). Nem tudtam meg, hogy mi volt köztük, a párom semmit nem volt hajlandó mondani, csak annyit, hogy nincs semmi. Én megpróbáltam ezt elhinni. De megkértem, hogy ha legközelebb találkozni akar valakivel, nyugodtan, csak ne titkolja, mert akkor azt hihetem, hogy van miért. Most, majdnem 5 hónappal később megint lebuktatta az IPhone-ja. Ha sms-t kap, nem levélke villog, hanem megjelenik a képernyőn maga az sms. A hasfájós picivel róttam az éjszakai köröket, ő aludt. Az IPhone-ján megjelent egy üzenet, vmi ilyesmi szöveggel: "Bolond vagy. Azért tettem 11-re, mert azt hittem tudunk találkozni. Nem tudtam, hogy délelőtt dolgod van..." Az elmentett szám szerint az ügyvédjétől jött, aki férfi... Megkérdeztem a párom, hogy mi ez. Azt hazudta, hogy az ügyvédjének ilyen a stílusa. Tudtam, hogy vagy meleg a párom és az ügyvéd is, vagy csak férfi név alatt van elmentve a szám. Megjegyeztem a telszámot, rögtön hívtam a saját számomról, hogy tényleg az ügyvéd veszi-e fel. Kicsavarta a kezemből a telefont, és azzal, hogy én milyen szemét vagyok, elrohant. Hozzáteszem, nem kiabáltam vele, hisz ott volt a 2 gyerek. Nem hittem, hogy az a nő lehet, akivel terhességem alatt találkozgatott, de mivel egyedül az ő nevét ismertem, és tudtam, hogy fogorvos, megnéztem a neten a keresőben. Megtaláltam és az ő száma volt ott.
Maga ez a történés is kikészít, hogy amikor boldogan vártam a 2. babánkat, titokban találkozgatott egy nővel, akit 17 éve nem tud elfelejteni..:( Nem tudhatom, hogy viszonyuk volt-e, de ha nem, akkor miért kellett titkolni? Az még rosszabb, hogy ez a kapcsolat a mai napig tart. Tudnotok kell: nem híztam el, csinosan öltözök itthon is. Már a kórházból hazajöttöm első napján masszíroztam a fejét este 11-kor két gyereketetés közt (ja, lehet, hogy nem azt kellett volna..). Tudatosan figyeltem arra, hogy minden figyelmet megkapjon a párom, de nem is esett nehezemre, örültem, hogy milyen szép család lettünk. Fáradt voltam nagyon, de soha nem volt ez gond, tudtam, hogy ez pár hónap és egyre jobb lesz. Visszatérve a történethez, én az sms után elköltöztem a 2 babával. Arra kértem, hogy ha ez az egész nem az aminek számomra látszik, mondja el mióta találkoznak, miért nem tudja elfelejteni 17 éve. Csak annyit mondott, hogy ez nem lényeges, és nem csalt meg. Kértem, hogy akkor mutassa meg a leveleiket, hogy ha nem flörtöltek, akkor tegye meg, hogy megnyugodhassak. Nem teszi. Én azt mondtam erre, hogy ha nem bizonyosodhatok meg arról, hogy nem történt semmi, nem tudok bízni benne és nem megyek vissza. Nem makacsság ez, hanem rossz érzés. Nem tudom átölelni, nem tudom várni haza, mert tartok tőle, hogy becsap. Mióta tisztában van azzal, hogy elveszti a családját, ha nem segít visszanyerni a bizalmamat, azt mondja, hogy én nem tudok szeretni, mert különben még a megcsalást is megbocsájtanám,és, hogy ő szenved a stílusomtól, bezárom, csak azért titkolózik, mert féltékeny vagyok, minden nap piszkálom. Teljesen elkeserít, mert lehet, hogy pszichopata vagyok, és rosszul emlékszem a szavaimra, tetteimre? Én úgy emlékszem kedves voltam vele,azt pedig, hogy a titkos kapcsolat kiakaszt, nem féltékenykedésnek nevezném.. Úgy érzem, hogy amit eddig megéltem vele, csak illúzió volt, hiszen nem is voltunk boldogok....csak én azt hittem. Mintha megszűnt volna most a múlt, hisz nem volt igaz! Segíthet egy pszichológus? Nagyon boldogtalan, elkeseredett vagyok. Nem tudom hogyan tovább. Úgy érzem, hogy sem külsőleg, sem belsőleg nem vagyok vonzó. Hogy valaki más olyat tudott adni lelkileg a páromnak, könnyedén, amit nekem nagyon nem sikerült, annak ellenére, hogy azt hittem, hogy jó feleség vagyok (papír nélküli). Ez az értéktelenség érzés nagyon szomorú, nem tudom kiverni a fejemből. Itt a két kicsi, nagyon nehéz. Budapesti pszichológus kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!