Értéktelen vagyok mert más jobb volt. Hogy legyek túl rajta?
Van egy 7 hetes kisfiam és egy 20 hónapos. Amikor 7 hónapos terhes voltam, kiderült, hogy a párom találkozgat valakivel, akit "17 éve nem tud elfelejteni". Ez egy emailjéből derült ki, amit az IPhone-ja egy képernyőérintésre megjelenített (nem nyomoztam). Nem tudtam meg, hogy mi volt köztük, a párom semmit nem volt hajlandó mondani, csak annyit, hogy nincs semmi. Én megpróbáltam ezt elhinni. De megkértem, hogy ha legközelebb találkozni akar valakivel, nyugodtan, csak ne titkolja, mert akkor azt hihetem, hogy van miért. Most, majdnem 5 hónappal később megint lebuktatta az IPhone-ja. Ha sms-t kap, nem levélke villog, hanem megjelenik a képernyőn maga az sms. A hasfájós picivel róttam az éjszakai köröket, ő aludt. Az IPhone-ján megjelent egy üzenet, vmi ilyesmi szöveggel: "Bolond vagy. Azért tettem 11-re, mert azt hittem tudunk találkozni. Nem tudtam, hogy délelőtt dolgod van..." Az elmentett szám szerint az ügyvédjétől jött, aki férfi... Megkérdeztem a párom, hogy mi ez. Azt hazudta, hogy az ügyvédjének ilyen a stílusa. Tudtam, hogy vagy meleg a párom és az ügyvéd is, vagy csak férfi név alatt van elmentve a szám. Megjegyeztem a telszámot, rögtön hívtam a saját számomról, hogy tényleg az ügyvéd veszi-e fel. Kicsavarta a kezemből a telefont, és azzal, hogy én milyen szemét vagyok, elrohant. Hozzáteszem, nem kiabáltam vele, hisz ott volt a 2 gyerek. Nem hittem, hogy az a nő lehet, akivel terhességem alatt találkozgatott, de mivel egyedül az ő nevét ismertem, és tudtam, hogy fogorvos, megnéztem a neten a keresőben. Megtaláltam és az ő száma volt ott.
Maga ez a történés is kikészít, hogy amikor boldogan vártam a 2. babánkat, titokban találkozgatott egy nővel, akit 17 éve nem tud elfelejteni..:( Nem tudhatom, hogy viszonyuk volt-e, de ha nem, akkor miért kellett titkolni? Az még rosszabb, hogy ez a kapcsolat a mai napig tart. Tudnotok kell: nem híztam el, csinosan öltözök itthon is. Már a kórházból hazajöttöm első napján masszíroztam a fejét este 11-kor két gyereketetés közt (ja, lehet, hogy nem azt kellett volna..). Tudatosan figyeltem arra, hogy minden figyelmet megkapjon a párom, de nem is esett nehezemre, örültem, hogy milyen szép család lettünk. Fáradt voltam nagyon, de soha nem volt ez gond, tudtam, hogy ez pár hónap és egyre jobb lesz. Visszatérve a történethez, én az sms után elköltöztem a 2 babával. Arra kértem, hogy ha ez az egész nem az aminek számomra látszik, mondja el mióta találkoznak, miért nem tudja elfelejteni 17 éve. Csak annyit mondott, hogy ez nem lényeges, és nem csalt meg. Kértem, hogy akkor mutassa meg a leveleiket, hogy ha nem flörtöltek, akkor tegye meg, hogy megnyugodhassak. Nem teszi. Én azt mondtam erre, hogy ha nem bizonyosodhatok meg arról, hogy nem történt semmi, nem tudok bízni benne és nem megyek vissza. Nem makacsság ez, hanem rossz érzés. Nem tudom átölelni, nem tudom várni haza, mert tartok tőle, hogy becsap. Mióta tisztában van azzal, hogy elveszti a családját, ha nem segít visszanyerni a bizalmamat, azt mondja, hogy én nem tudok szeretni, mert különben még a megcsalást is megbocsájtanám,és, hogy ő szenved a stílusomtól, bezárom, csak azért titkolózik, mert féltékeny vagyok, minden nap piszkálom. Teljesen elkeserít, mert lehet, hogy pszichopata vagyok, és rosszul emlékszem a szavaimra, tetteimre? Én úgy emlékszem kedves voltam vele,azt pedig, hogy a titkos kapcsolat kiakaszt, nem féltékenykedésnek nevezném.. Úgy érzem, hogy amit eddig megéltem vele, csak illúzió volt, hiszen nem is voltunk boldogok....csak én azt hittem. Mintha megszűnt volna most a múlt, hisz nem volt igaz! Segíthet egy pszichológus? Nagyon boldogtalan, elkeseredett vagyok. Nem tudom hogyan tovább. Úgy érzem, hogy sem külsőleg, sem belsőleg nem vagyok vonzó. Hogy valaki más olyat tudott adni lelkileg a páromnak, könnyedén, amit nekem nagyon nem sikerült, annak ellenére, hogy azt hittem, hogy jó feleség vagyok (papír nélküli). Ez az értéktelenség érzés nagyon szomorú, nem tudom kiverni a fejemből. Itt a két kicsi, nagyon nehéz. Budapesti pszichológus kellene.
Ne haragudj, de egy mocskos tróger. Aljas dög. Milyen férfi az ilyen? A felesége terhes, ő meg mással dúg. Rohadna meg, ahol van az ilyen.
Menekülj tőle.
Még valami, az utolsó vagyok:
Nem TE vagy értéktelen. Te egy kincs vagy, az a sz_rházi meg a rin__ja egy értéktelen dög.
Ne menj vissza hozzá, ha megteheted!
Egy gátlástalan gazember, aki előadja a mintaférjet, közben pedig máshoz jár. Ez is éppen elég ok lenne ahhoz, hogy engem ne érdekeljen többé, mint férfi, akármennyire is a gyerekeim apja.
Az a súlyosabb, hogy amint elköltöztél, kimutatja a foga fehérjét, és minősíthetetlen hangnemben téged ócsárol, hogy nem vagy képes megbocsátani egy megcsalást. Az meg mi, hogy "ha szeretnél, megbocsátanál"? Gyanítom, ha te csaltad volna meg őt ugyanilyen helyzetben, élete végéig azt mondaná, milyen egy mocskos kis k. vagy.
Tudod, kutyából nem lesz szalonna: a férjed sem lesz többé hűséges, mert tudja, hogy képes megcsalni, te pedig vagy nem gyanakszol, vagy mikor már gyanakszol, akkor is elsimítja valami ilyesmivel, hogy ő valójában nem is csalt meg. Ha 17 évig nem tudta elfelejteni a csajt, akkor menjen vissza hozzá, éljen vele, csináljon neki gyereket...
A te életedet nem teheti tönkre! Ha visszamész hozzá, akkor viszont szerintem innentől csak rosszabb lesz.
Figyelj, ha már megtaláltad a 17 éve plátói szerelem fogorvosnőt, én biztos felkeresném a csajt, és megkérdezném az ő verzióját. A helyzet az, hogy rosszabb már nem lehet a helyzet. Biztosan meg fogja mondani mi történt, és ha nem letámadod meg vádaskodsz, hanem mint nőtől kérdezed, szerintem meg fogja mondani, akármilyen ciki is lesz neki a helyzet.
A férjed 99% hogy megcsalt, és még most is folytatja. De nem tudhatjuk hogy mit mondott a nőnek. Gyanítom azt, hogy te egy házisárkány vagy, és nem hagyod élni, köztetek már nincs semmi, de a két gyerek miatt nem akar elmenni. Nos, ha ezt visszahallod a nőtől, akkor szerintem megnyugszol, és belátod hogy igazad van, a férjed egy hazudozó megbízhatatlan alak, akire nem érdemes az érzelmeidet és gondoskodásodat pazarolni.
Nem kell neked pszichológus, csak egy kis belátás, hogy te teljesen normális vagy, a férjed viszont hazug disznó. Még akkor is hazug disznó, ha esetleg alkalmanként meg is bántottad valamivel, mert akkor is hazudozik. Érted.
Szóval keresd meg a nőt, láss tisztán, és utána dönts!
Van aki ezt írta idézem:
"HA két ember boldog,ott nincs helye harmadiknak..Ha már ott van a harmadik akkor valami nagyon nem működött jól.."
Ez nagyon is igaz!!!!
És abban is igaza van,hogy az éremnek két oldala van...
Bár én nem tudom mit történt köztetek a hónapok alatt,és nem is kérdőjelezhetem meg,hogy mi is történt.Ezt ti ketten tudjátok...Tanácsot adhatunk,és ahogy olvasom adnak is...("dobd ki a pasast!!!")Én megértem,hogy haragszol,dühös vagy,hisz ki nem lenne az...de meglep,hogy ha történt valami(még te sem tudod 100%-ra,hogy megcsalt,csak az agyad jár,vagy sejted,vagy beképzeled stb)már rögtön eldobom a gyerekeim apját,mert egy tróger...Tényleg az? Ennyi év után ilyennek ismerted? Nem látsz semmi esélyt arra,hogy elnyerje a bizalmadat?Ezentúl 2 gyermekkel egyedül jobb lesz??Én nem azt írom,hogy fogadd vissza,csak gondolkodj...A döntésed egy életre szól,és a gyermekeid is benne vannak..Szerinted senki nem kaphat második esélyt??
Ezeket neked kell tudni...De ismerek két családot is ahol szintén a harmadik lépett a házasságukba..Az egyik házaspárnál egy kisbaba is igazolta,hogy bizony a férj félre lépett...De a férj szerint csak flörtölni akart nem új családot!A feleség visszafogadta(hisz 3 gyerek van ott),és majdnem 15 év telt el míg megbízott benne..Azóta is együtt vannak,a gyerekek kirepültek,és tényleg boldoggá tette a férje,hisz nem akart hibázni még egyszer.A másik házasságnál csak sejtés volt,és a barátnőm dobta a férjét(1 gyermek van ott is)Biztos volt benne,hogy a férje csalja..Hiába mondta,hogy nem,nem hallgatott senkire a barátnőm..Végül is amikor elváltak az a hölgy kereste fel a barátnőmet akivel feltételezte,hogy a szerető,és elmondta a barátnőmnek,hogy soha nem volt köztük semmi,mert igaz találkoztak párszor,de hiába akart ő bármit,a férje nem akart semmit tőle,hisz mindig mondta neki,hogy a családja az első,csak jól esett neki másokkal is beszélgetni(főleg régi ismerőssel)..
Kérdező..Te döntessz...KÍvánom,hogy jól dönts..
12:10 -esnek.
Igaz amiket írsz, de a kérdezőnél azt hiszem más a helyzet, mint az alaptalanul megvádolt férj esetében a te ismerősödnél.
Itt kikerült hogy van másik nő, akit ráadásul az élettárs 17 éve nem tud kiverni a fejéből... Tehát nem nem olyan ártatlan csevelyekről lehet szó.
2. ha nem lenne semmi, akkor elmesélte volna a kérdező élettársa, hogy pontosan miről is van szó, és nem megsértődik meg elrohan, ha szóba kerül ez a "dolog".
3. Volt második esély, 5 hónapja, mikor a kérdező elhitte amit mondott az élettársa, de aztán lám lám megint előkerül a régi történet.
A kérdezőnek: tényleg érdemes lenne megtudni a nőtől mi a helyzet. Lehet hogy nem veled van a baj, lehet hogy a másik nő annyira vonzó az élettársad számára, hogy nem tudja elfelejteni. Sajnos lehet ilyen. Semmi köze nincs ahhoz, hogy te mennyire vagy szép, vagy mennyire vagy kedves a pasassal. Lehet hogy jól megvolt veled az élettársad, kedves voltál, szeretett téged, aztán valahogy összetalálkozott a régi nővel, és fellángolt. Neked semmit nem kellett elrontanod hogy ez megtörténhessen!!! És egyáltalán nem jelenti azt, hogy más számára nem te vagy a tökéletesen vonzó. Hidd el, az élettársad viselkedése nem minősíti a te nőiességedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!