Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok szülő miért éli meg...

Sok szülő miért éli meg kudarcként, ha a tizenéves gyereke csak feketében, bakancsban jár és rock zenét hallgat? Vagy kinövi a gyerek, vagy 'úgy marad', esetleg a stílusa változni fog. Mi ebben a gond?

Figyelt kérdés

2015. júl. 29. 19:25
1 2 3 4
 31/40 Költőnő? ***** válasza:
100%
beszélgess velük, h lássák milyen ember vagy, h ne abból induljanak ki h fekete + bakancs. Egyébként ha normális a gyerek, csak így öltözik, ezt hallgatja; elég baj, ha ezt kudarcnak élik meg
2015. júl. 30. 09:39
 32/40 anonim ***** válasza:
90%

Fekete ruhás, bakancsos rocker csaj voltam. Tetkó és piercing mentesen, szerencsére. Anyám ki volt borulva, hogy hogy nézek már ki..... meg, hogy milyenek a barátaim...

Emellett jó tanuló a gimiben, a fősulin stb.

Ma, 36 évesen csiniben ülök egy irodában, de zenéből csak a rock! Fekete ruhám egy sincs, utálom! De a zene, az örök...

2015. júl. 30. 10:00
 33/40 anonim ***** válasza:
77%

értelmes szülő + (=) értelmes gyerek = no problem bakancs

Egyéb esetben korlátolt gondolkodással állunk szemben.

2015. júl. 30. 11:59
 34/40 Tom Benko ***** válasza:
47%

Mert ők maguk a kudarc. A gyereknek lehetőséget kell adni a kibontakozásra. Ha valami meg nem tetszik, akkor arról beszélni kell vele. Tiltással, megvonással, autoriter és diktatorikus módszerekkel legfeljebb tönkre lehet tenni.

Mondjuk pont az ilyen szülők szoktak rajtam megdöbbenni, amikor jönnek fogadóórára hozzám. :D

2015. júl. 30. 14:33
 35/40 anonim válasza:
60%
Valószínűleg azért mert nem ismerik a stílust , így élnek az előítéletek (más kérdés , hogy valószínűleg a kérdező szüleinek tinédzser korában sokkal inkább szezonja volt mint ma). Bár ez már személyes dolog , de az öltözködést illetően vannak azért elég gagyi darabok , de ugyanígy jók is , mindenesetre megvannak az előnyei is ennek az öltözködésnek. A mai átlagnál sokkal jobbak ezek a zenék , így vannak akik kicsit elfogultak és lenézik azokat akik meg nem ilyeneket hallgatnak , de ezt ki fogják nőni ,a stílust nem:)
2015. júl. 30. 15:12
 36/40 anonim ***** válasza:
Én máig nem nőttem ki, de nem érdekel mások véleménye. Így legalább tudom, hogy akik a barátaim, azok valóban azok, mert tisztában vannak vele, ki és mi vagyok. Munkahelyen is én vagyok az "iroda rockercsaja" :) Lehet, hogy tíz év múlva már nem viselek ennyi feketét, de nézzük meg a rock/metál fesztiválokon az idősebb korosztályt. Inkább olyan lennék, mint az itteni átlagos, megkeseredett, belenyugodott fajta.
2015. aug. 2. 13:39
 37/40 anonim ***** válasza:
36%

jaj hagyd már, 16 éves koromban az én anyám is el volt keseredve, mert úgy néztem ki mint egy 40 éves leszbikus hippi :D

most meg olyan nőies és finom vagyok mint egy orchidea :D át kellett élni azt is, legalább lesz min röhögni az 1000 éves barátnőkkel majd a nyugdíjasklubban :)

amúgy a felnőtt gyerekkel rendelkező kolleganői nyugtatták feszt, hogy majd kinövi, az én lányom is megkomolyodott. ma már jelmezbálon nem venném fel azokat a ruhákat amiket akkor hordtam. na meg le is esnének rólam, mert fogytam egy jó 20kgt így vénségemre :)

nyugi, most még nem hiszed el, de ki fogod nőni ezt is, max lélekben maradsz egy picit rocker, meg pár kiegészítőt még felveszel a régi szép idők emlékére.

2015. aug. 2. 19:05
 38/40 anonim ***** válasza:
82%
Az persze nem zavar sok szülőt, ha a gyereke monoton tucctucczenét hallgat, s diszkóba jár a rendkívül művészi és változatos tucctucczenére rángatózni?
2015. okt. 2. 11:28
 39/40 anonim ***** válasza:
Másik csoport sem jobb sőt rosszabb
2017. júl. 24. 00:03
 40/40 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gáz. Inkább legyen diszkós b#zi vagy k#rva??
2019. szept. 7. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!