Sok szülő miért éli meg kudarcként, ha a tizenéves gyereke csak feketében, bakancsban jár és rock zenét hallgat? Vagy kinövi a gyerek, vagy 'úgy marad', esetleg a stílusa változni fog. Mi ebben a gond?
Szerintem feltenek.
En is ilyen voltam kamaszkent, szerettem a fius, fekete ruhakat es a jo zenet, ennyi. Viszont nagyon sok olyan emberrel talalkoztam, aki hasonlo kulso miatt kereste a tarsasagomat, ok pedig ittak, az iskolaba is beloptak a sort, cigiztek, egymast piercingeztek, (drogra talan nem volt penz, hala eg), es folyton szeanszot meg szellemidezest kellett csinalni, mert az milyen meno mar. Egymassal is agresszivak voltak, es sok helyen kozos volt, hogy a szulo elvalt, apuka sehol, a testver bunozo...
Felreertes ne essen, mas emberek pedig, akik ugyanugy oltozkodtek mint en akkor, a legaranyosabb emberek a vilagon.
Egy szulo nem feltetlenul tudja, a kamasz gyereke miert lett ilyen. Talan rossz tarsasagba keveredett? Vagy most, hogy igy nez ki, fog rossz tarsasagba keveredni? En sem kivanom, hogy a gyerekemnek baja essen (ha majd lesz), mert az egyik reszeg haverja a szellemidezes kozben megszallotta valt es a tobbieket kergeti hajnali 1-kor az utcan.
A szulo pedig ugy erzi, ez ot is minositi, mivel sok "ilyen" kamasz a rossz csaladokbol kerul ki.
El kell beszelgetni a szulovel, meg kell probalni megertetni. Meg kell nyugtatni oket, hogy nem lesz itt baj.
Mert az ecsethaj teljesen normális...
Semmi bajom nem lenne vele, ha így érzi jól magát, akkor hajrá
Dettó rocker vagyok és az én anyum is örül, hogy nem egy diszkópatkány lettem. :D Sőt, néha még új együtteseket is mutat és Olaszországból is töltényes bőrövet hozott nekem. xD Egyébként egyáltalán nem vagyok problémás gyerek. Totál normális vagyok és az iskolai átlagom is jó.
Ja, és szerintem az a kudarc, ha valaki kudarcként tekint egy emberre, csak mert kicsit eltér az ízlése és a stílusa a tömegtől.
Nem értem, miért hozzák összefüggésbe a rock/metál zenét a rossz társasággal. Pont hogy a diszkós vonal a drogosabb.
Én szinte minden stílust szeretek, a rockot is, bár soha nem öltöztem úgy, viszont az onnan származó ismerőseimmel 15 év után tartjuk a kapcsolatot, mind rendes, dolgozó, komoly felnőttek lettek, akik akik alkalmasint akár más országba is utaznak egy jó koncertért.
Én azt nem értem, hogy miért lenne az baj vagy kudarc ha valaki feketében, bakancsban jár és rockot hallgat??? Ez egy zenei ízlés, amihez ez a külső jár. Ugyanígy vannak ismertető jegyei a különféle zenéknek...pl rap. Letolt gatya, bő póló, kutyalánc a nyakban... Mennyivel jobb az??? Mitől lenne gázabb, rosszabb a rock zene és az azzal járó stílus, bármelyik másik zenétől?? Nem értem! Mitől jobb a drogos, diszkózene?? SEMMIVEL! Ezt kéne végre agyilag felfogni...és akkor nem születnének ilyen kérdések, mert lenne miért feltenni!
Nincs vele semmi gond! És nem kudarc! Ezt minden intelligens szülő tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!