Sok szülő miért éli meg kudarcként, ha a tizenéves gyereke csak feketében, bakancsban jár és rock zenét hallgat? Vagy kinövi a gyerek, vagy 'úgy marad', esetleg a stílusa változni fog. Mi ebben a gond?
Fogalmam sincs, bár elég korlátolt szülő lehet az ilyen. Nekem is volt ilyen korszakom, a szüleim sosem csináltak ebből problémát, nem tulajdonítottak neki szinte semmi jelentőséget, egyszerűen elfogadták, hogy most éppen ilyen az ízlésem, és kész. Jelentem, normális felnőtt lett belőlem :)
Van egy nyolcéves fiam, mostanában kezdte el mondogatni, hogy ő inkább fekete pólókat hordana, nem színes, mintás darabokat. Jó, egy kicsit sem csodálkozom, a férjemnek is csak fekete pólója van, csak a munkába járós ingjei világos színűek, és mostanában a gyerek mindenben az apját majmolja :D Aztán a fene tudja, lehet, hogy a mi gyerekünknél az lesz a lázadás, hogy "normálisan" fog öltözködni :D
nem tudom miért gondolják hogy minden rocker 40 fokban bakancsot hord.
elképesztő.
tényleg csak ennyi agyi teljesítményre vagytok képesek?
12-es, az én gyerekem is imádja a halálfejes pulcsiját, de nem meri a suliba felhúzni mert egyháziba jár és ott nem szabad.
viszont a fekete ruháimat már kunyerálja kölcsönbe...
egyébként lány.
tény, hogy szülőként nagyon nehéz ez az időszak.
nekem is nehéz a lányommal, de nem az a problémám hogy mit hallgat(azt hallgatja amit mi is - metált) vagy hogy mit hord hanem hogy pépesre veri az osztálytársát aki csúfolja vagy megszégyeníti, és ezért sorba kapja az igazgatóikat.
# 13
Ha hiszed ha nem láttam már ilyet.
Kérdező, te se nézz le másokat, mert akkor nem jogos, hogy számon kéred, hogy téged miért néznek le.
Nekem Anyukám mindig meséli, hogy - bár én nem voltam rocker - ő régen milyen koncerteken csápolt, hogy szaggatta szét a ruháit.
Kevés anya van, aki rózsaszín kardigánban, gyöngysorral a nyakában született, mindenkinek van múltja.
Ha normálisan tanul, akkor abban jár, amiben akar.
Mások lenézését viszont kudarcként élném meg, mert nem úgy neveltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!