Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó ez neki? Az apám ha...

Miért jó ez neki? Az apám ha haza jön a munkából rögtön elmegy a kocsmába és valamikor este jön haza.

Figyelt kérdés
én meg anyu egyedül vagyunk egésznap, nekem van egy barátom aki álltalában mindig itt van nálunk már 1 éve együtt vagyunk. Na szóval volt olyan h nyáron sokat voltam a barátommal és ez nem tettszett apámnak, azt mondta csak délután 3tól találkozhatunk, de ő sose volt itthon. Egy csomó mindenbe bele szól, de nincs itthon soha h megbeszélghetnénk a dolgokat. Olyan mintha nem is lenne apám. Anyut sajnálom a legjobban h mindig egyedül van..:(
2010. márc. 6. 23:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
apukám egy vállalkozó, fakitermelő, pénzben nincs hiányunk, bár azt se mondanám hogy olyan jól élünk.
2010. márc. 7. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Hogy látod? Édesanyád mennyire tudna belevágni új életbe? Mert ahogy múlik az idő, még nehezebb lenne neki, ha esetleg betellne nála a pohár.
2010. márc. 7. 11:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Sajnos ezt Te nem nagyon tudod megoldani. Megpróbálhatsz beszélni vele, de sajnos úgy fogja felfogni, hogy Te egy gyerek vagy, és egy gyerek ne szóljon bele a felnőtt szülője dolgába. Megpróbálhatsz azért őszinte lenni, hátha elgondolkozik, de alapvetően nem a Te feladatod ezt megoldani!

Anyukádnak kellene valami drasztikusat csinálnia, pl. amit írtam, hogy ő is tűnjön el valahova, és apád maradjon hoppon, ne legyen kiszolgálva (mert gondolom, ki van...) Mondd neki, hogy csak miattad ne maradjon vele, mert Te nem kérsz ebből az áldozatból, főleg mert Neked így se jó, ugyanúgy nincs apád, mintha el lennének válva.

De arra még nem válaszoltál, hogy beszélget csak a kocsmában, vagy minden nap be is rúg? Mennyi pénzt ver ott el? Félsz vele beszélni - miért, volt már erőszakos is Veletek szemben?

2010. márc. 7. 12:20
 14/14 A kérdező kommentje:
sosem volt erőszakos velünk, iszik is de nem annyit h minden nap belegyen rugva, van olyan hogy néha látszik rajta de többször van az hogy semmi nem látszik rajta. Hogy menyi pénz ver el azt nem tudom.
2010. márc. 9. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!