Igaza van, vagy hisztériázik a sógornő-jelöltem?
Férjem öccsének (a lányaink keresztapjának) a menyasszonya.
Fél éve voltak itt a kisebbik lányunk keresztelőjén, én ekkor ismertem meg.
A sógorom előző barátnője készített egy családi portrét (sima ceruzarajz) ami kint van nálunk.
Nemrég tudatta velem, hogy vérig sértődött, hogy nem dobtam ki.
Ráadásul anyósoméknál is kiverte a raplit (fűtésszerelés után volt egy lyuk a plafonon, apósék végighallgatták a földszinten) mert ott még fotók is vannak, albumba ragasztva (tehát nem a falon, szerinte az ilyesmit ki kéne dobni.
Keresztelőkor is alig szólt hozzánk, anyóséktól meg három nappal korábban lelepett.
Ja, és a nagyobbik lányom nyaraltatását is lemondta, mivel véletlenül az ex nevén szólította (nagyon hasonló a nevük).
Ezzel nem velem szúrt ki, csak az fáj, hogy a lányom várta.
Pfuuu...
"Ha 20-as vagyok, az a baj.
Ha 30-as vagyok, az a baj.
Ha 70-es vagyok, az is baj."
Ha 80-as vagyok - az nem lehetek -, az is baj.
Effektus nem szokott lenni? :D
Én rendesen helyre tenném ha az én házamban törvénykedik... Gyerekes-hisztis p.csa.
Én itt a legjobban a férjed öccsét sajnálom...ő az áldozat, de még van esélye megszabadulni ettől az idióta nőszemélytől...
A betegesen féltékeny és a hisztis nőktől óva intettek engem :D pl az ilyenek elkerülése végett :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!