Mit tegyek, ha az egész család engem szekál folyton és én vagyok folyton a rossz?
Ugyanolyan helyzetben vagy, mint ez a kérdező: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Sokat nem tudsz tenni, tényleg csak gyűjteni tudsz arra, hogy majd elmehess, sokkal több megoldást itt sem adtak. Esetleg ismerkedj ezzel az emberrel, tényleg ugyanabban a helyzetben vagytok :)
Annyira undoritoak a jehovak. Tenyleg hazrol hazra jarnak mindenkire eroltetik a szr hituket. Teljesen megertem hogy nem akartal csatlakozni hozzajuk. Tenyerbemaszo banda. Hihetetlenek a csaladtagjaid hogy nem kepesek felfogni hogy te nem akarsz az lenni.
Igazabol annyit tehetsz hogy mivel van munkad megprobalsz sporolgatni aztan huzas otthonrol. De mivel az alberlet draga tobben kellene kivennetek.. :)
22l
17 vagy, tehát igenis oda mész, ahová a szüleid elengednek. Amikor 18 leszel (tehát felnőtt), akkor már kedvedre fesztiválozhatsz, drogozhatsz, de addig nem.
Egyébként miben nyilvánul meg az, hogy szekálnak? Mi miatt? Úgy értem minden ok nélkül, vagy a piálás vagy ilyesmi az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!