Jogosan orrolt meg ram az egesz csalad?
Nem jogos, de ezt soha nem fogod tudni megmagyarázni neki. Ő ugyanis azt látja, hogy a testvéred boldog, te pedig nem. Márpedig ha szeret titeket, akkor azt szeretné, ha mindketten boldogok lennétek. Csak épp fogalma sincs, hogy ezt hogy érhetné el nálad. (Valószínűleg sehogy..)
Ha egy kicsit is szeret anyukád, akkor nem szólna semmiért, ha látná, hogy boldog vagy. De ha jól tippelek, akkor nem vagy az. Gondolkozz el ezen. Ha boldog vagy, akkor egyébként farmer-pulcsiban, smink nélkül is jó nő vagy :)
Nos leleszek pontozva és te is haragudni fogsz rám de ha anyukád nem mondja meg neked az igazat (ami néha rosszul esik) akkor mégis ki fogja?
Minden nőnek kenyelmesebb a bő pulcsi es a polo, a smink pedig időigenyes, de megis atol leszel szep es a csinos ruhatol vonzobb. Tenni kellett volna azert hogy a ferjed kivanatosnak es vonzonak tartson, szeretkezni vele es nem utolag sirankozni...
Off: A férjem engem jobban szeret a kedvenc farmeromban+pulcsiban, mint egy ruhában, amiben feszengek.
On: Teljesen ismerős a helyzeted. Ugyan én fiatalabb vagyok nálad, még gyerekek sincsenek, de a lakással ugyan ezt hallgatom. Sosem fog megváltozni.
Abban anyádnak nincs igaza,hogy a férjed emiatt hagyott el ,de:
igenis a nőnek néha adnia kell magára,ha az én férjem folyton mackó alsóban lenne ,zsíros hajjal el nem hagynám , de kiábrándulnék belőle.Szóval ha nem emiatt hagyott is el,de biztos benne volt a pakliban.És ezt egy olyan nő írja aki nem sminkeli magát és szereti a kényelmes holmikat, viszont alkalmanként kiöltözök és sminkelem magam,hogy tetszek a páromnak és magamnak is. Fáj az igazság amit anyukád mond ,ez van(persze nem kéne állandóan hangoztatnia)nem kéne elhagynod magad,igenis jó ha az ember csinosnak érzi magát,megerősíti és máris másképp állnak majd hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!