Mit tegyek, hogy anya elengedjen? 12/L
Ja, hogy Svédország. Azt gondoltam itt Magyarországon belül, valahol a lakóhelyetekhez közel.
Akkor megértem anyukádat, én sem engednélek el. Még felnőtt kísérővel sem, kivéve, ha az nem valamelyik szülő.
Svédországba? Szerintem semmit. Nem volna olyan isten, hogy én elengedjelek 12 évesen, ha az én lányom lennél.
Esetleg valami szomszédos városba, vagy ilyesmi... de oda is csak felnőtt felügyelettel.
Tényleg sajnálom.
Ez nem a te hozzáállásodon, vagy bármiféle "teljesítményeden" múlik, hanem egyszeűen a korodon. Azon meg nem tudsz változtatni.
Egyébként fel a fejjel! Annak az együttesnek lesz még koncertje pár év múlva is, ha elég jók... Vagy akár közelebb is, és arra majd elmehetsz akkor.
Nézz repülőjegy árakat!
Meglátod nem lesz az olyan olcsó.
Lehet, hogy anyukád simán az anyagiakat vette fontolóra... repjegy, beugró, szállás... nem semmi plusz költség. Ha tehetné, biztosan elvinne ő. De ez fölérne egy komoly nyaralással is! Nem könnyű rábólintani. Megértőnek kell lenned...
A tanulás segít majd sikeressé válnod, hogy majd neked ne kelljen nemet mondanod a gyereked különleges kívánsága teljesítésében. Legyen ez a motivációd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!