Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy anya elengedj...

Mit tegyek, hogy anya elengedjen? 12/L

Figyelt kérdés
Az a szituáció, hogy pár hónap múlva lesz az egyik kedvenc bandámnak egy koncertje, ahova barátnőmmel el szeretnék menni, de anyum nem enged, pedig még egyszer sem játszottam el a bizalmát, és a jegyeim is jók lettek. Miket tehetnék, hogy elengedjen? Velünk jön a barátnőm apukája is, és egy másik barátnőnk is.

2015. júl. 20. 19:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy Svédország. Azt gondoltam itt Magyarországon belül, valahol a lakóhelyetekhez közel.

Akkor megértem anyukádat, én sem engednélek el. Még felnőtt kísérővel sem, kivéve, ha az nem valamelyik szülő.

2015. júl. 20. 20:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, még én sem engednélek el. :(
2015. júl. 20. 20:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor könnyen lehet, hogy a pénz az akadály.
2015. júl. 20. 20:50
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg rizikós 12 évesen, ha a szomszéd országba mennél, oda is csak nehezen rokonokkal engednélek el, Svédország nagyon messze van.
2015. júl. 20. 21:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Svédországba? Szerintem semmit. Nem volna olyan isten, hogy én elengedjelek 12 évesen, ha az én lányom lennél.

Esetleg valami szomszédos városba, vagy ilyesmi... de oda is csak felnőtt felügyelettel.

Tényleg sajnálom.

Ez nem a te hozzáállásodon, vagy bármiféle "teljesítményeden" múlik, hanem egyszeűen a korodon. Azon meg nem tudsz változtatni.

Egyébként fel a fejjel! Annak az együttesnek lesz még koncertje pár év múlva is, ha elég jók... Vagy akár közelebb is, és arra majd elmehetsz akkor.

2015. júl. 20. 22:38
 16/19 anonim válasza:

Nézz repülőjegy árakat!

Meglátod nem lesz az olyan olcsó.

2015. júl. 20. 22:56
 17/19 Quasar07 ***** válasza:
Jaaa.... hogy svédország! Így már érthető anyud aggodalma, azt hittem itt Mo.-n lesz.
2015. júl. 21. 00:35
 18/19 anonim ***** válasza:
70%
Kizárt dolog,hogy egy 12 éves kislányt elengedjek Svédországba koncertre. Sőt 12 éves lánynak nem koncerten van a helye.
2015. júl. 21. 12:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy anyukád simán az anyagiakat vette fontolóra... repjegy, beugró, szállás... nem semmi plusz költség. Ha tehetné, biztosan elvinne ő. De ez fölérne egy komoly nyaralással is! Nem könnyű rábólintani. Megértőnek kell lenned...

A tanulás segít majd sikeressé válnod, hogy majd neked ne kelljen nemet mondanod a gyereked különleges kívánsága teljesítésében. Legyen ez a motivációd!

2015. júl. 21. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!