Anyaa ma egyész nap neem szolt hozzám. Mit tegyek? . A ( tobbi lent)
Figyelt kérdés
Lehet megnezte a telefonomat dee neem tudom h mert ujjlenyomattal nyilik es reggel kaptam egy üzenetet tölee :"majd ha ráérsz két üzenet kozt akkor csinaljam meg ezt azt..."
én meg kerddztem tolle h milyen 2 üzenet közt ...ö meg erre ezt valaszolta: amit neked ír 2 csávo
Mit csinaljak?
nem szol hozzám
Rám see néz
14/L
2015. júl. 20. 17:54
11/17 anonim válasza:
Ja már most a modorodból leesik, hogy milyen ember vagy :D
12/17 Quasar07 válasza:
Szerintem ha nem kettőzöd meg a magánhangzókat sokkal jobban fogod magad érezni. Megér egy próbát!
13/17 anonim válasza:
2 férfival is kavarsz egyszerre, anyád gyereket akart, erre lettél te, ezek után az semmi, hogy csak nem szól hozzád.
14/17 anonim válasza:
#13: ez tetszett! :D
Amúgy vannak dolgok, amiket egy ekkora lánynak már az anyukája könyörgése nélkül is illene megcsinálni. Pl:házimunkában besegítés, stb. Így ne akadj ki ezen, mert természetes dolog, hogy anyukád megkér valamire..
Csak képzeld el azt, hogy ő mennyi dolgott tett már meg érted!
15/17 anonim válasza:
14 évesen már volt két és fél éves kapcsolata és még büszke is rá. Van még kérdés?
16/17 anonim válasza:
elnézését, kapcsija volt, hogy őt idézzem :)
17/17 anonim válasza:
Még azt elfelejtettem megkérdezni:
csúnya dolgokat írt a "2 csávó"? :(
Lehet hogy anyukádnak leesett, hogy korán kezdted a dolgokat.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!