Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Kicsit hosszú és bonyolult a történet, de a tanácsaitokra lenne szükségem.
8 éve vagyok együtt a párommal,akivel van egy közös albérletünk. De még nem költöztem oda teljesen, tehát még "kétlaki" vagyok még sajnos, vagyis más okból kifolyólag még nem költöztem oda.Tehát elég komoly és tartós a kapcsolatunk.
A probléma ott kezdődik, hogy a két anyós jelölt nem igazán jön ki egymással. A párom és az anyám sem igazán szívlelik egymást. Az apámmal is ugyanez a helyzet. Én sem igazán "csípem" a párom anyukáját és a legjobb, hogy mostanság a párommal is egyre rosszabb a kapcsolatom az odaköltözés miatt is(úgy érzem már nem olyan a kapcsolatunk, mint régen;illetve màr nem szeret annyira azt érzem),amit megértek,mármint aköltözés miattit.. Igazából nekem az hely sem igazán jön be, mivel nagyon közel vannak a párom szülei.
Első komoly kapcsolatunk mindkettőnknek. Mostanság elgondolkozom komolyan azon, hogy odaköltözök végleg. De a szülei. a kapcsolatunk eleje ota nem rajonganak a páromért.Tehát nem tudom, hogy mit szólnának ehhez az ötlethez.Ahogy ismerem a szüleimet valószínűleg nem költözhetnék vissza már sosem, bármi is történne, mondjuk a legrosszabb esetben másik albérlet egyedül. De erre gondolni sem szeretnék.
Lassan közös családot és esküvő szeretnék, ezért is gondolom úgy hogy lassan el kellene hagynom a családi "fészket".
Csak nem tudom, higy ilyen helyzetben mit kellene tennem? Ti mit javasolnátok? Mit tennétek a helyben?
Értelmes válaszokat várok!
Előre is köszönöm!
Egy tanácstalan lány
Te jó ég, hány éves vagy, 15??
Nem bírom felfogni, hogy egy felnőtt ember szüleinek mi köze van az illető párkapcsolatához, és miért kell a másik szüleivel foglalkozni, ha nem jó a viszony.
Azt sem értem, hogy minek vagytok együtt, ha annyira nem szereted, hogy vele akarj élni, illetve ha mások véleménye fontosabb a saját kapcsolatodról, mint a te érzéseid.
Ez valami röhejes.
"mostanság a párommal is egyre rosszabb a kapcsolatom "
AKkor mi a kérdés?
Olyan mintha egy 14 eves irta volna ezt. Katasztrofa! Komolyan komoly kapcsolatnak gondolid,de 8 ev alatt nem jutottatok az osszecuccolasig?
Nem szeret mar ugy, szulok.... az egesz egy zagyvasag! Tessek felnoni es dontsd el, mit akarsz!
Azt még érteném, ha nem az albérletről írnál, hanem egyikőtök szüleinek a lakásába költözésről.
Most össze vagytok költözve, vagy sem?
Ez egy "se veled, se nélküled helyzet".
Úgy látom, hogy a szüleitek viszonyával csak takaródzol.
Nyolc év alatt csak eddig jutottatok?
Az ilyen kapcsolat reménytelen.
Nem értem, miért kell ilyen utálatosan válaszolnotok a kérdezőnek...
Szóval, nem tudom, hány éves vagy, de gacsak nem vagy nagyon fiatal, ez nem tűnik olyan kapcsolatnak aminek nagy jóvője van. Ha pl 30 éves vagy, és itt tartotok 8 év alatt, az nem túl bíztató.
én egyből kb. ennyire tippeltem a 8 év első kapcsolatból, nem kellett volna lecsesznetek szegényt... mikor költöztek volna össze, 15 évesen?
a szülőket amúgy nem értem, miért nem engednének visszaköltözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!