Elegem van anyám élettársából. Mit tegyek?
Sajnos nem nagyon lehet mit tenni. Amíg Anyukád nem cselekszik és nem látja be. A bátyád mért ad neki pénzt? ház a tiétek vagy a fazoné?
Nálunk is hasonló a helyzet,anyum dolgozik éjjel nappal. Az élettársa meg csak nézi a tévét. De most olyan szinten javult a helyzet hogy agyvérzést kapott és így nem tud elmenni a kocsmáig.(na ez csúnya volt,de sajnos tényleg ez van)már csak a cigi megy. Ha felhozzuk nálunk a témát akkor megy a hepaj belőle.Van sokszor hogy kaja nincs otthon de bagó igen. Ezért azt csináljuk hogy mikor megyünk haza viszünk enni.Így inkább nem is szólunk semmit. Ameddig nem érti meg anyukád sem,addig nem lehet mit tenni. Ezen csak ő változtathat!
www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-kerdesek__701038-mit-csinaljak-most-igaza-van-a-fiamnak-de-ne-igy-oldjuk-meg
vagy családsegítő és rokonok barátok segítsége
Ha a ház a bátyádé,akkor rakjátok ki. Mondjuk tudom hogy nehéz,anyám kézzel lábbal ragaszkodik hozzá. De ha nálatok is ez a helyzet akkor nem tom mit lehetne tenni. Voltak nálunk már igen nagy balhék. De persze jó neki hogy tud anyumon élősködni,az 50ezres nyugdíjából nem tudna ilyen jól élni.
második vok
Várjál nem értem.
Minden pénzt anyud élettársa oszt be??? A bátyád képes odaadni?? Amikor a ház az övé? Az egyetem tényleg sokba van.nekem mellette kell dolgoznom.
második.
Nem,az a fa.szi egy eléggé maradi alak,olyan,mint egy 80 éves,és ő náluk még az volt a szokás,hogy gyerek a keresetéből ad a szülőnek,ezért nálunk is így megy,de bátyám már inkább nem ad pénzt,hanem bevásárol.
Egyetemről meg annyit,hogy lemondok róla,hiába leszek távutas,még azt sem fogom tudni fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!