Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves lány vagyok és rászokt...

16 éves lány vagyok és rászoktam a cigire. Amikor magamnak is beismertem ezt, anyám elé álltam és neki is szépen megmondtam az igazságot, és azóta is ha kérdezi hogy cigiztem-e soha nem hazudok. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

2015. júl. 15. 22:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%

"Gondold végig,mennyit szívsz egy nap,szorozd be az árával+tetszőleges időtartammal. Páromnak ez havi 60 ezerre jön ki és telibe tojja,pedig ha varászlatos módon ugyanennyi marad az ára,akkor az a gyerekeink felnőtt korára több mint 11 millió forintot jelent. Ha más nem győz meg,akkor ezt gondold végig. Egyszerre csak egy ezres,nem érzed soknak,de összeadva pl 27-28 évesen nem lenne jó mást is kapni belőle mint tüdőbetegséget"

Szerintem is undorító szokás, ettől függetlenül senkinek nem parkol a háza előtt a dohányzás árából megspórolt ferrari. ;-)

2015. júl. 16. 06:50
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Mindig jönnek ezzel a ferraris szöveggel, pedig egyszerűbb sokkal: napi 1000 forint az egészséges táplálkozást jelentheti, annál meg nincs jobb befektetés. Én el tudok költeni a boltban 3000 forintot kettőnkre a férjemmel, ebből minden egyes napra jut friss zöldség, gyümölcs, extra sajtok, minőségi pékáru stb. Ahol dohányzik a házaspár két tagja, ott ugyanennyi pénzből 2 doboz cigi levonása után még a fele sem marad ételre, magyarul a minőségen kell spórolni. És nem, nekünk sem lesz Ferrarink 10 év múlva, de mindennap azt eszem, amit megkívánok, nem hízok el az igénytelen ételektől, és élvezem az étkezéseket.
2015. júl. 16. 07:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nem örülnék, ha a lányom cigizne, de tiltani semmi értelme, ha 16 éves koráig nem tudtam úgy nevelni, hogy ne menjen a csordaszellem után, akkor már nincs értelme. Én annyit kérnék, hogy ne a lakásban csináld.
2015. júl. 17. 00:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez szép dolog. De a dohányzásról iszonyatosan nehéz leszokni sajnos.
2015. júl. 17. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!