Szülők! Ti is balhéznátok ebben az esetben, vagy támogatnátok a lányotokat?
6-7 éve újságíró, valamint műsorvezető szeretnék lenni. Ez a nagy álmom, számomra szerelem a rádiózás, valamint az újságírás.
2-3 éve egy kisebb helyi rádióban vezetek műsort, viszont a múlthéten kaptam egy ajánlatot egy kereskedelmi rádióban. Minden hétköznap 22:00-00:00-ig vezethetek műsort egy ott dolgozó férfival. Gondolkodás nélkül rábólintottam. Egyáltalán nem ismeretlen terep, a főnököt is ismerem.
Viszont anya folyamatosan balhézik, hogy eljárok esténként és nem tud aludni. Mikor elmegyek, még bőven ébren van. Olyan halkan jövök haza, amilyen halkan csak lehet. Tény, hogy kicsi a lakàs (1,5 szoba), de nagyon halk vagyok. Csomó mindennel zsarol, pedig tudja, hogy ez az, amit csiálni szeretnék.
Azt sem lehet mondani, hogy a helyzethez képest későn érek haza, mert legkésőbb 00:15-re itthon szoktam lenni.
Normális? Mit tehetek?
22n
Természetesen támogatnám és örülnék a szakmai előrelépésének.
A nem-alvásról pedig az a véleményem, hogy aki fáradt, az akkor is tud aludni, ha az ő szobájába mennek be és kis lámpát kapcsolnak, halkan lerakodnak. Nyugodtan mondd meg anyádnak, ha nem tud aludni, akkor nem fáradt el eléggé. Dolgozzon többet, vagy mozogjon a szabad levegőn, aztán nem lesz gondja.
Megj.: amikor még a szüleimnél laktam, az ő szobájukban volt a TV. Nem zavarta őket az alvásban, ha késő este tévézni akartam, csak kérték, hogy kapcsoljam le, ha kijövök. Még az sem zavarta őket az elalvásban, ha a csillár égett (5 izzóval)! Szóval ilyen az, aki tényleg fáradt, mert látástól vakulásig dolgozik, nem a seggét mereszti. Na, ezt mondd el anyukádnak! :DDD
szerintem is csináld amit szeretnél . gondolom még ebből a heti 10 órából nem futja sokra, de legalább kerülsz egyre feljebb , és mellette más munkát is végezhetsz majd ha kell a pénz.
szóval nem tudom mi baja van anyukádnak. most nem te tehetsz róla, hogy eddig tart a munkaidő.
szerezz be neki egy fülhallgatót és tényleg próbálj minél halkabban, lámpa nélkül hazaérni.
mást nem tudsz tenni, ne engedj a zsarolásának
Támogatnálak. Anyukád elég rosszul aludhat. Ennyi erőből a szomszédra is felébredhet. Gondolom társasházban laktok. Nálunk azt is hallom a szomszéd telefonja csöng, vagy ha megy a lift a lépcsőházban. De felébredni nem szoktam ilyenekre.
Anyukád szerintem ha rád nem is, de más zajra úgy is felébredne.
Talán valami más nem tetszik neki és ez a felébredés csak egy kifogás.
Csak felt. A Ferfi a baja meg az ejszakai munka.
Tanultal valamit? Van szakmad? Lehet, hogy nem lat ebben jovot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!