Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti is balhéznátok...

Szülők! Ti is balhéznátok ebben az esetben, vagy támogatnátok a lányotokat?

Figyelt kérdés

6-7 éve újságíró, valamint műsorvezető szeretnék lenni. Ez a nagy álmom, számomra szerelem a rádiózás, valamint az újságírás.

2-3 éve egy kisebb helyi rádióban vezetek műsort, viszont a múlthéten kaptam egy ajánlatot egy kereskedelmi rádióban. Minden hétköznap 22:00-00:00-ig vezethetek műsort egy ott dolgozó férfival. Gondolkodás nélkül rábólintottam. Egyáltalán nem ismeretlen terep, a főnököt is ismerem.

Viszont anya folyamatosan balhézik, hogy eljárok esténként és nem tud aludni. Mikor elmegyek, még bőven ébren van. Olyan halkan jövök haza, amilyen halkan csak lehet. Tény, hogy kicsi a lakàs (1,5 szoba), de nagyon halk vagyok. Csomó mindennel zsarol, pedig tudja, hogy ez az, amit csiálni szeretnék.

Azt sem lehet mondani, hogy a helyzethez képest későn érek haza, mert legkésőbb 00:15-re itthon szoktam lenni.

Normális? Mit tehetek?

22n

2015. máj. 20. 13:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
9-es, tévedésben vagy. Ez a lány nem be akar kerülni a médiába, hanem bent van. Bizonyára az előítéleteid homályosították el figyelmedet, ezért nem olvastad el figyelmesen a nyitókérdést.
2015. máj. 20. 14:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

10# mert biztos hogy pont amikor élő adásban vannak, hirtelen egymásnak esnek majd a férfival:DD

bár amúgysem hiszem hogy egy 22 éves lányt félteni kéne attól, hogy esetleg nemi életet mer élni?:D

2015. máj. 20. 14:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Felnőtt nő vagy, önálló élettel, elérted, amit szeretnél. Nem jártál el korábban bulizni vagy a barátodhoz, hogy anyud ennyire félt este? (nem egy 16 éves lányról van szó)

Haza tudsz utána menni? (Nekem pl nem lenne vonat haza, az gond lenne.)

Anyud majd megbékél.

2015. máj. 20. 14:40
 14/18 anonim ***** válasza:
én a helyedben elmennék utána egy szórakozóhelyre és hazajönnék olyan hajnali 5-re. addig anyu is bőven tud aludni, te is kiereszted a feszkót. Esetleg ha pasi van, megbeszélni hogy néha nála alszol. Valamilyen szinten megértem anyukádat, hogy minden hétköznap fel van zavarva, ez így elég rossz lehet, ha másnap dolgozni kell. Téged is megértelek, hogy ez az álmod... de meg kellene oldanod úgy, hogy ne minden nap ébreszd fel, mert így soha nem lesz béke (tapasztalat. nekem olyan munkám volt, hogy hajnali 4-kor indultam, anyám meg amúgy 5-kor kelne, de azért az 1 óráért is mindig meg volt sértődve. Így néha a barátomnál alszok, hogy kipihenje magát)-
2015. máj. 21. 19:00
 15/18 anonim ***** válasza:
44%

Utolsónak: Mi az, hogy az anya fel van zavarva???

Ha anyuka alszik, akkor a lakásban senki nem moccanhat meg?

A másfél szobás lakásban gondolom egyik szoba az anyáé, a másik meg a lányé. A lánynak be sem kell mennie az anyja szobájába, mikor éjjel hazaér.

Miféle grófkisasszonyos allűr az, hogy az egész lakásban halálos csöndnek kell honolnia, mikor a ház úrnője alszik? És ha éjjel fölébredne a lány és WC-re akar menni, azt sem szabad, mert fölébredne rá az anyja? És ha reggel előbb ébred, nem kelhet föl addig, míg az anyja föl nem ébredt? Este meg azonnal takarodó van, ha a nagyságos asszony aludni óhajt?

2015. máj. 22. 13:23
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Utolsónak: értő olvasásod hányas volt? Azt írtam, Minden Nap csinálja ezt? Nem... azt írtam, néha tehetne engedményeket az anyjának, mert egy embernek szüksége van pihenésre. ő minden áldott éjjel felébreszti az anyát, vágod? Azt is, hogy ez itt a baj nem az, hogy egyszer-kétszer a héten? gondolkodj kicsit el, neked hogy esne, ha sosem hagynának aludni... ja, hogy te nem tudsz gondolkodni... hogy nekem támadtál, mert adtam 1 normális javaslatot... hogy egyszer-kétszer a héten ugyan, hagyja már aludni szerencsétlen anyját... milyen úrnőről beszélsz... te elmebeteg...
2015. máj. 23. 19:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj utolsó,de te nagyon hülye vagy!Mit nem értesz azon,hogy a lány eljár dolgozni,1,5 szobás a lakás,kb.2-3percig tart,míg ki-be megy az ajtón.Az anyja direkt csinálja.Nálatok,ha valaki reggel 6-ra jár dolgozni,a másik meg 8-ra,akkor aki 6-ra megy,ne kelljen fel,ne induljon el,míg a másik alszik?Ugyanígy hazaérkezésnél.Gondolkozz már mit magyarázol.Az anyját nem ébreszti fel,mikor elindul még fent van eleve.Nyilván direkt nem alszik el,mire megjön.Aki normálisan tud aludni,nincs problémája,nem agyal és fáradt,az erre a pár percre nem ébred fel!Szűnjön meg az élet,mert a lakásban valaki alszik?
2015. máj. 23. 20:20
 18/18 Drk91 ***** válasza:
Nem vagyok szülő, de simán támogatnálak, ez tök jó dolog h azt csinálsz amit szeretsz. Az hogy anyud ilyen, egyértelműen arra utalhat h világ életben el volt kényeztetve és mindenhol síri csöndnek és hulla szagnak kell lennie ha Őnagysága alszik. (nálunk tök ugyanez a helyzet :D )Örülnie kellene hogy van munkád és dolgozol.
2015. dec. 23. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!