Szülők! Ti is balhéznátok ebben az esetben, vagy támogatnátok a lányotokat?
6-7 éve újságíró, valamint műsorvezető szeretnék lenni. Ez a nagy álmom, számomra szerelem a rádiózás, valamint az újságírás.
2-3 éve egy kisebb helyi rádióban vezetek műsort, viszont a múlthéten kaptam egy ajánlatot egy kereskedelmi rádióban. Minden hétköznap 22:00-00:00-ig vezethetek műsort egy ott dolgozó férfival. Gondolkodás nélkül rábólintottam. Egyáltalán nem ismeretlen terep, a főnököt is ismerem.
Viszont anya folyamatosan balhézik, hogy eljárok esténként és nem tud aludni. Mikor elmegyek, még bőven ébren van. Olyan halkan jövök haza, amilyen halkan csak lehet. Tény, hogy kicsi a lakàs (1,5 szoba), de nagyon halk vagyok. Csomó mindennel zsarol, pedig tudja, hogy ez az, amit csiálni szeretnék.
Azt sem lehet mondani, hogy a helyzethez képest későn érek haza, mert legkésőbb 00:15-re itthon szoktam lenni.
Normális? Mit tehetek?
22n
10# mert biztos hogy pont amikor élő adásban vannak, hirtelen egymásnak esnek majd a férfival:DD
bár amúgysem hiszem hogy egy 22 éves lányt félteni kéne attól, hogy esetleg nemi életet mer élni?:D
Felnőtt nő vagy, önálló élettel, elérted, amit szeretnél. Nem jártál el korábban bulizni vagy a barátodhoz, hogy anyud ennyire félt este? (nem egy 16 éves lányról van szó)
Haza tudsz utána menni? (Nekem pl nem lenne vonat haza, az gond lenne.)
Anyud majd megbékél.
Utolsónak: Mi az, hogy az anya fel van zavarva???
Ha anyuka alszik, akkor a lakásban senki nem moccanhat meg?
A másfél szobás lakásban gondolom egyik szoba az anyáé, a másik meg a lányé. A lánynak be sem kell mennie az anyja szobájába, mikor éjjel hazaér.
Miféle grófkisasszonyos allűr az, hogy az egész lakásban halálos csöndnek kell honolnia, mikor a ház úrnője alszik? És ha éjjel fölébredne a lány és WC-re akar menni, azt sem szabad, mert fölébredne rá az anyja? És ha reggel előbb ébred, nem kelhet föl addig, míg az anyja föl nem ébredt? Este meg azonnal takarodó van, ha a nagyságos asszony aludni óhajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!