Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! A nővérem pasija őrült...

SOS! A nővérem pasija őrült és itt van nálunk! Mit csináljak, ha nem hiszik el nekem? Már veszélyes szerintem! Többi lentebb van.

Figyelt kérdés
Van egy 18 éves nővérem, a pasija 16 éves (én is annyi vagyok) és egész nyárra meghívták ide a szüleink a pasi szüleit meg a kishúgát (a szüleink jóban vannak az övéikkel), 2 hete itt vannak. Egy hétig még semmi gond se volt, a srác kedves volt mindenkivel, udvariaskodott. Kb. egy hete, délután tollasoztunk a kertben, a nővérem a srác ellen, én a kishúga ellen voltunk. Egy idő múlva a kislány mondta, hogy be akar menni mesét nézni, én meg leültem a kertben, pár perc múlva meg anyukám behívta a nővéremet, hogy segítsen sütit sütni, ott maradtam kettesben a fiúval. Odajött hozzám és halkan azt mondta nekem, hogy ő utál engem, mert mióta itt van, nem tud kettesben lenni a nővéremmel miattam. Aztán sarokba szorított és rám ütött a combomon a tollasütővel, én hátralöktem, ő meg beleesett a kis kerti tavunkba. Erre meg elsírta magát, és azt kiabálta, hogy én meg akartam őt ölni, erre kijött mindenki a házból, a srác szülei is, ő meg azt mondta, hogy ő majdnem beütötte esés közben a fejét a kőbe, ami a kis tóban volt, és én meg akartam őt ölni azzal, hogy fellöktem. Én mondtam, hogy ő kezdett ütni az ütővel, de ő letagadta és nekem senki se hitt. Ezután próbáltam nem kettesbe kerülni vele, és már félek a saját házunkban! Tegnap sajnos elkerülhetetlen volt, felmentem az emeletre, ő éppen jött ki fürdőköpenyben meg törölközőben a fürdőből, azt mondta nekem, hogy fél tőlem és utál és nem szakíthatom el őt a nővéremtől, ő meg fogja kérni a nővérem kezét és meg akar vele szökni, majd ha már ő is leérettségizett és felnőtt. Én meghallgattam, amit mondott, de nem tudtam rá mit válaszolni, ő meg elkezdett fenyegetően közeledni, én megijedtem és pofon vágtam, erre megint zokogni kezdett, és mondta, hogy mennyire bántja, hogy a barátnőjének a húga így bánik vele és meg fogja mondani a szüleinek, hogy én bántom őt, elszaladt és tényleg elmondta, mert szobafogságra lettem ítélve. Hiába mondtam bárkinek bármit, neki hitték el a hazugságát, aminek köze se volt ahhoz, ami tényleg történt. Mindig olyan aranyos, ártatlan képet tud vágni, jóképű meg olyan kis ártatlannak látszik. Nem alacsony, de mégis olyan, mint egy egér meg fiatal és mindenki őt sajnálja. Én a nővéremet is féltem miatta. Mit tegyek, hogy elhiggyék nekem?

2015. júl. 15. 21:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
Vagyis 17.
2015. júl. 15. 22:39
 22/30 anonim ***** válasza:
25%
" Odajött hozzám és halkan azt mondta nekem, hogy ő utál engem, mert mióta itt van, nem tud kettesben lenni a nővéremmel miattam." - Kérdező, arra gondoltál már, hogy hagyod, hogy időnként nyugodtan kettesben tudjon lenni a nővéred és a párja. " Én a nővéremet is féltem miatta." és nem féltékenykedsz?
2015. júl. 15. 23:37
 23/30 anonim ***** válasza:
81%
Biztos, hogy 16 a gyerek? 8 évesnek tűnik
2015. júl. 16. 03:50
 24/30 anonim ***** válasza:
75%

Valami biztos nincs rendben a gyerekkel a viselkedése alapján. Szerintem egyre veszélyesebb lesz. A diktafon egyébként jó ötlet, de sokáig kell türelmesnek lenni és bármi történhet addig. Ami még megoldás lehet, hogy jól beversz magadnak és ráfogod.

Egyébként jó nagy szégyen a szüleidre nézve, hogy trükköznöd kell a saját védelmed érdekében.

2015. júl. 16. 06:47
 25/30 anonim válasza:
66%
Nagyon sajnállak, de kitartás! Buktasd le! Sértődj meg látványosan a szüleidre, ahogy az előző válaszolók is írták. Tényleg gyomorforgató, hogy megüt Téged, a saját házadban, pláne úgy, hogy lány vagy. És, hogy még a szüleid is neki hisznek... Állj a sarkadra, én a helyedben ezt biztosan nem hagynám!!! Sok szerencsét!
2015. júl. 16. 12:16
 26/30 anonim ***** válasza:
56%

Hát ez a beversz magadnak, nem egy jó ötlet - hogy a kommentre reagáljak.

Hogy a srác elmebeteg az biztos, már csak idő kérdése, hogy valami nagy hülyeséget csináljon, de ezt ne várd meg kérdező. Két megoldás van: egyik hogy lebeszéljük a dolgot, és segítek szétverni a fejét. Na jó, hát ez a primitívebb módszer.

A másik, a diktafon, amit ajánlottak. Előbb-utóbb le fogja buktatni magát valamivel, és neked akkor lesz rá bizonyítékod. Ott lesz a kezedben. Onnantól már elég nehéz nem hinni neked.

Ja amúgy ezt senki nem vetette fel, de nővéreddel nem lehet beszélni?

2015. júl. 17. 23:35
 27/30 anonim ***** válasza:
56%

Vedd fel mondjuk a telefonoddal a srác hangját mikor fenyegetőzik. Szerintem ez a legjobb ötlet. De óvatosan csináld, mert ha észreveszi akkor az egész terv bukott.

De mi az, hogy egész nyárra? Mi a frász, hogy neked nem hisznek a saját szüleid? Komolyan, eldobom az agyamat ilyenkor...

Szerintem, ha egy felnőtt ember nem képes hinni a saját gyerekének, akkor annak egyáltalán nem volt jó ötlet a gyerek vállalás... De még az hagyján, hogy nem hisz a gyerekének, de hogy egy kábé vadidegen srácnak elhiszi a hazugságait...

Azt is bírom, hogy a srác anyja mondja, hogy mégis hogyan büntessenek meg téged. Hát a helyébe inkább hallgatnék és örülnék annak, hogy nálatok lakhatok egész nyáron...

Amúgy a srác tényleg betegnek hangzik, minél előbb bizonyítsd a szüleidnek az igazadat. Ha sikerül és még mindig nem hisznek neked, akkor a szüleiddel sem lehet minden rendben (ezt ne vedd sértésnek.).

2015. júl. 18. 08:52
 28/30 anonim válasza:
Mi lett a sztori vége?
2018. dec. 4. 19:59
 29/30 anonim válasza:
Mi lett végül?
2019. jan. 11. 20:14
 30/30 anonim ***** válasza:
Az azért érdekelne, hogy mit lett végül?
2021. jan. 15. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!