SOS! A nővérem pasija őrült és itt van nálunk! Mit csináljak, ha nem hiszik el nekem? Már veszélyes szerintem! Többi lentebb van.
Valami biztos nincs rendben a gyerekkel a viselkedése alapján. Szerintem egyre veszélyesebb lesz. A diktafon egyébként jó ötlet, de sokáig kell türelmesnek lenni és bármi történhet addig. Ami még megoldás lehet, hogy jól beversz magadnak és ráfogod.
Egyébként jó nagy szégyen a szüleidre nézve, hogy trükköznöd kell a saját védelmed érdekében.
Hát ez a beversz magadnak, nem egy jó ötlet - hogy a kommentre reagáljak.
Hogy a srác elmebeteg az biztos, már csak idő kérdése, hogy valami nagy hülyeséget csináljon, de ezt ne várd meg kérdező. Két megoldás van: egyik hogy lebeszéljük a dolgot, és segítek szétverni a fejét. Na jó, hát ez a primitívebb módszer.
A másik, a diktafon, amit ajánlottak. Előbb-utóbb le fogja buktatni magát valamivel, és neked akkor lesz rá bizonyítékod. Ott lesz a kezedben. Onnantól már elég nehéz nem hinni neked.
Ja amúgy ezt senki nem vetette fel, de nővéreddel nem lehet beszélni?
Vedd fel mondjuk a telefonoddal a srác hangját mikor fenyegetőzik. Szerintem ez a legjobb ötlet. De óvatosan csináld, mert ha észreveszi akkor az egész terv bukott.
De mi az, hogy egész nyárra? Mi a frász, hogy neked nem hisznek a saját szüleid? Komolyan, eldobom az agyamat ilyenkor...
Szerintem, ha egy felnőtt ember nem képes hinni a saját gyerekének, akkor annak egyáltalán nem volt jó ötlet a gyerek vállalás... De még az hagyján, hogy nem hisz a gyerekének, de hogy egy kábé vadidegen srácnak elhiszi a hazugságait...
Azt is bírom, hogy a srác anyja mondja, hogy mégis hogyan büntessenek meg téged. Hát a helyébe inkább hallgatnék és örülnék annak, hogy nálatok lakhatok egész nyáron...
Amúgy a srác tényleg betegnek hangzik, minél előbb bizonyítsd a szüleidnek az igazadat. Ha sikerül és még mindig nem hisznek neked, akkor a szüleiddel sem lehet minden rendben (ezt ne vedd sértésnek.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!