Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! A nővérem pasija őrült...

SOS! A nővérem pasija őrült és itt van nálunk! Mit csináljak, ha nem hiszik el nekem? Már veszélyes szerintem! Többi lentebb van.

Figyelt kérdés
Van egy 18 éves nővérem, a pasija 16 éves (én is annyi vagyok) és egész nyárra meghívták ide a szüleink a pasi szüleit meg a kishúgát (a szüleink jóban vannak az övéikkel), 2 hete itt vannak. Egy hétig még semmi gond se volt, a srác kedves volt mindenkivel, udvariaskodott. Kb. egy hete, délután tollasoztunk a kertben, a nővérem a srác ellen, én a kishúga ellen voltunk. Egy idő múlva a kislány mondta, hogy be akar menni mesét nézni, én meg leültem a kertben, pár perc múlva meg anyukám behívta a nővéremet, hogy segítsen sütit sütni, ott maradtam kettesben a fiúval. Odajött hozzám és halkan azt mondta nekem, hogy ő utál engem, mert mióta itt van, nem tud kettesben lenni a nővéremmel miattam. Aztán sarokba szorított és rám ütött a combomon a tollasütővel, én hátralöktem, ő meg beleesett a kis kerti tavunkba. Erre meg elsírta magát, és azt kiabálta, hogy én meg akartam őt ölni, erre kijött mindenki a házból, a srác szülei is, ő meg azt mondta, hogy ő majdnem beütötte esés közben a fejét a kőbe, ami a kis tóban volt, és én meg akartam őt ölni azzal, hogy fellöktem. Én mondtam, hogy ő kezdett ütni az ütővel, de ő letagadta és nekem senki se hitt. Ezután próbáltam nem kettesbe kerülni vele, és már félek a saját házunkban! Tegnap sajnos elkerülhetetlen volt, felmentem az emeletre, ő éppen jött ki fürdőköpenyben meg törölközőben a fürdőből, azt mondta nekem, hogy fél tőlem és utál és nem szakíthatom el őt a nővéremtől, ő meg fogja kérni a nővérem kezét és meg akar vele szökni, majd ha már ő is leérettségizett és felnőtt. Én meghallgattam, amit mondott, de nem tudtam rá mit válaszolni, ő meg elkezdett fenyegetően közeledni, én megijedtem és pofon vágtam, erre megint zokogni kezdett, és mondta, hogy mennyire bántja, hogy a barátnőjének a húga így bánik vele és meg fogja mondani a szüleinek, hogy én bántom őt, elszaladt és tényleg elmondta, mert szobafogságra lettem ítélve. Hiába mondtam bárkinek bármit, neki hitték el a hazugságát, aminek köze se volt ahhoz, ami tényleg történt. Mindig olyan aranyos, ártatlan képet tud vágni, jóképű meg olyan kis ártatlannak látszik. Nem alacsony, de mégis olyan, mint egy egér meg fiatal és mindenki őt sajnálja. Én a nővéremet is féltem miatta. Mit tegyek, hogy elhiggyék nekem?

2015. júl. 15. 21:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
97%

Ingyen szállás és cserébe az egész nyarat elcsszik.

Nem vagy már kisgyerek, hogy így bánjanak veled, azt a kutyafáját! Vegyél fel a telóval mindent, ahogy tanácsolta valaki, azt nem tagadhatja le senki!

2015. júl. 15. 22:02
 12/30 anonim válasza:
77%
Jól mondják. Próbáld meg érzékeltetni a szüleiddel a csalódásodat bennük. Az meg hogy az anyja ilyen aljas az meg még egy pont. A gyerek meg undorító. Meg mer ütni egy olyan embert aki a házban lakik? És méghozzá egy lányt?? Az ilyenektől felfordul a gyomrom.
2015. júl. 15. 22:02
 13/30 anonim ***** válasza:
65%

Felvenni telefonra:)

(+ ha már úgyis rádfogta, megfenyegetheted, hogy ha így folytatja, tényleg megölöd) Hadd legyen igazax)

2015. júl. 15. 22:06
 14/30 anonim ***** válasza:
97%

Ez rémes! Kitartás, nagyon sajnállak!

Mi lenne ha egész nyárra elmennél myári munkát végezni? Úgy nem lennél otthon…

És ha legközelebb ilyen szitu lesz akkor csapd pofon saját magadat és sírj! Utánozd le aztán akkor csak hisznek neked is! Am a legtöbb helyzetben az utánzs a legjobb ellenszer.

Meg a kettes is jól mondta diktafon! Vagy kamera! Kitartás! L

2015. júl. 15. 22:06
 15/30 anonim ***** válasza:
66%

Fordulj magadba, zárkózz be a szobádba, sértődj meg látványosan! Ne szólj senkihez semmit, legyél mogorva és érdektelen. Egy idő után remélhetőleg feltűnik a szüleidnek, hogy nincs valami rendben veled, és amikor eléggé elkezdi érdekelni őket, akkor próbáld elsírni magad, és elmondani, hogy mennyire rosszul érzed magad, hogy nem hisznek neked... de csakis úgy, hogy nincsenek ott a szülei a srácnak! De a legjobb, ha kettesben vagy anyukáddal.

Tudom gyerekes módszer, de más ötletem nincsen, ha az előzőek sem segítenek.

2015. júl. 15. 22:07
 16/30 A kérdező kommentje:

Igen, ez a diktafonos ötlet, amit a 2-es írt először, jó, csak félek tőle nem szívesen hozom magam ilyen helyzetbe, de megteszem inkább legközelebb, ha megint ilyen történik.

Szerintem gonosz az a gyerek, mikor az anyja dühbe jött, és mondta, hogyan kellene megbüntetni engem, mindig ott mosolygott rám mellette, mikor odanéztem

2015. júl. 15. 22:08
 17/30 anonim ***** válasza:
69%

Mocskos pszichopata, gondolom a családja is az....

1: Biztos vannak barátaid, hívd meg vmelyiket aztán filmeztess vagy hangfelvevőztess vele

2: Szervezz lebuktatást! Állítsd be a szülőket meg a nővéredet vmi ajtó vagy függöny mögé aztán meg provokálj egy ilyen konfliktust

3:Ha nem mennek akkor tűnj el 1-2 vagy pár órára, napra és üzend meg a családnak hogy addig nem mész vissza ameddig veszélyben vagy az a pszichopata miatt...

4. Szard le a szüleit, az ötletes anyukát és a többieket. Ne érdekeljen mi lesz a következménye(pl szobafogság)

Ha meg megint kezdi akkor te sikíts először utána meg ne csak kussolj, hanem igenis szólj közbe, szólj vissza ,állj ki az igazad mellett. Sok szerencsét:)

2015. júl. 15. 22:09
 18/30 anonim válasza:
40%
Az utolsónak! Jó ötletek :)
2015. júl. 15. 22:21
 19/30 anonim ***** válasza:
59%
Milyen pszichopata már az ilyen, és előbb-utóbb, ha vele marad, a nővéreddel is lehet, ki tudja mit csinál majd. Rajtad a sor, hogy bebizonyítsd az igazat, már adtak neked itt ötleteket is, hogyan csináld, szerintem is vedd fel hangrögzítővel, az majd bizonyít helyetted is. Az lenne a legjobb, ha a szüleid kitenné a házatokból ezt a családot, a nővéred meg szakítana ezzel az őrülttel.
2015. júl. 15. 22:26
 20/30 anonim ***** válasza:
60%
Köszi. Sajnos saját tapasztalatból merítettem, de nálunk nagyon-nagyon elfajultak a dolgok. Apám volt barátnője elmezavaros volt. Elég erősen. Aztán az egyik reggel amikor kettesben voltunk a konyhában elkezdte mondani nekem hogy én apám meg közé akarok állni és ezt nem engedheti. Aztán megvágta a kezemet a kenyérvágó késsel szándékosan, aztán meg még ő volt kiakadva hogy leütöttem a vágódeszkával... Apám meg neki hitt. Aztán kutakodott a szobámban meg megpróbálta felgyújtani a könyvespolcot és megölte a macskámat. Akkor meg persze én voltam a hülye amikor az ablakon kidobáltam a cuccait... De végül megmutattam apámnak a döglött macskát és azóta a kedves barátnő elmegyógyintézetben van. Kérdező, nagyon remélem hogy nálatok fele Ennyire sem lesz szar a helyzet.. Szerintem az is ilyen elmezavaros vagy vmi... Utolsó voltam
2015. júl. 15. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!