SOS! A nővérem pasija őrült és itt van nálunk! Mit csináljak, ha nem hiszik el nekem? Már veszélyes szerintem! Többi lentebb van.
Ingyen szállás és cserébe az egész nyarat elcsszik.
Nem vagy már kisgyerek, hogy így bánjanak veled, azt a kutyafáját! Vegyél fel a telóval mindent, ahogy tanácsolta valaki, azt nem tagadhatja le senki!
Felvenni telefonra:)
(+ ha már úgyis rádfogta, megfenyegetheted, hogy ha így folytatja, tényleg megölöd) Hadd legyen igazax)
Ez rémes! Kitartás, nagyon sajnállak!
Mi lenne ha egész nyárra elmennél myári munkát végezni? Úgy nem lennél otthon…
És ha legközelebb ilyen szitu lesz akkor csapd pofon saját magadat és sírj! Utánozd le aztán akkor csak hisznek neked is! Am a legtöbb helyzetben az utánzs a legjobb ellenszer.
Meg a kettes is jól mondta diktafon! Vagy kamera! Kitartás! L
Fordulj magadba, zárkózz be a szobádba, sértődj meg látványosan! Ne szólj senkihez semmit, legyél mogorva és érdektelen. Egy idő után remélhetőleg feltűnik a szüleidnek, hogy nincs valami rendben veled, és amikor eléggé elkezdi érdekelni őket, akkor próbáld elsírni magad, és elmondani, hogy mennyire rosszul érzed magad, hogy nem hisznek neked... de csakis úgy, hogy nincsenek ott a szülei a srácnak! De a legjobb, ha kettesben vagy anyukáddal.
Tudom gyerekes módszer, de más ötletem nincsen, ha az előzőek sem segítenek.
Igen, ez a diktafonos ötlet, amit a 2-es írt először, jó, csak félek tőle nem szívesen hozom magam ilyen helyzetbe, de megteszem inkább legközelebb, ha megint ilyen történik.
Szerintem gonosz az a gyerek, mikor az anyja dühbe jött, és mondta, hogyan kellene megbüntetni engem, mindig ott mosolygott rám mellette, mikor odanéztem
Mocskos pszichopata, gondolom a családja is az....
1: Biztos vannak barátaid, hívd meg vmelyiket aztán filmeztess vagy hangfelvevőztess vele
2: Szervezz lebuktatást! Állítsd be a szülőket meg a nővéredet vmi ajtó vagy függöny mögé aztán meg provokálj egy ilyen konfliktust
3:Ha nem mennek akkor tűnj el 1-2 vagy pár órára, napra és üzend meg a családnak hogy addig nem mész vissza ameddig veszélyben vagy az a pszichopata miatt...
4. Szard le a szüleit, az ötletes anyukát és a többieket. Ne érdekeljen mi lesz a következménye(pl szobafogság)
Ha meg megint kezdi akkor te sikíts először utána meg ne csak kussolj, hanem igenis szólj közbe, szólj vissza ,állj ki az igazad mellett. Sok szerencsét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!