Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szereted a sógornődet?

Szereted a sógornődet?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 18:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Két sógornöm van.Egyik hét évvel a másik 13-al idösebb nálam.A fiatalabbikkal fogjuk rá jól kijövünk,kedvelem.Az idösebbel is nagyjából kijövünk,a kötelezö "hogy vagy?jól vagy?" mondatokat kibirom évente max kétszer.De amúgy Öt nem nagyon csipem.Valahogy más mint Én.A kisebbikhez viszont szivessen megyünk vele sürübben is találkozunk.
2010. márc. 4. 19:21
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én jól kijövök, az összes sógornőmmel (6fő) :D Van köztük olyan, akitől olykor tanácsot is kérek egyes témákban, mert jóval idősebb tőlem.
2010. márc. 4. 19:26
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

A sógornőmet???UTÁLOM!!!

Megkeseríti az életemet!!!!Régebben,amikor még nem voltam együtt a párommal,rávette,hogy vegyen fel nekik egy csomó kölcsönt.Most meg,mindet a mi nyakunkba varrta és mivel mind a párom nevén van,nem is tudunk mit csinálni.Itt vagyunk 2 pici gyerekkel,meg az ő adósságaival!!!Szóval gyűlölöm a sógornőmet,mert egy aljas,szemét,hazug!!!

2010. márc. 4. 19:32
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

pont mint az elso...

ki nem alhatom

2010. márc. 4. 19:32
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Két sógornőm van, 5 és 3 évvel idősebbek nálam. Nem tudom megmagyarázni, miért, de nem szeretem őket. Lekezelőnek érzem a viselkedésüket, úgy csinálnak mintha taknyos kölyök lennék (lassan betöltöm a 30at) de hát ők mindenhez jobban értenek:)

Mi a párommal nem vagyunk házasok, ők már évek óta férjezettek, és egymás után versenyre szülték a gyerekeket, mi most várjuk az elsőt. Nekik lányaik vannak, nekünk fiunk lesz. Mióta ez kiderült, még furcsábbak velünk.

Próbálnak segíteni, de olyan hülyén...pl áthoztak több szatyor gyerekruhát, amit már 4 gyerek hordott, hogy ez jó lesz a picinek, ha majd kinövi, adjam vissza. Már vettünk egy halom ruhát, nem tudom honnan vették, hogy pont ezekre az agyonmosott cuccokra lesz szükségem. Olyan kellemetlen...

2010. márc. 4. 19:58
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
2 "sógornő jelöltem" van, az egyiket nem is ismerem, mert Amerikában lakik, a másikkal szoktam találkozni, de csak köszönésig jutottunk el. Valószínűleg nem vagyok neki szimpatikus, mert elég gyilok tekintettel szokott méregetni. Úgyhogy inkább nem is közelítek felé, pedig szerettem volna jóban lenni vele.
2010. márc. 4. 21:16
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én mind a 3-at imádom, nagyon jóban vagyunk, bár sajnos ritkán találkozunk, mert a föld másik felén laknak. De szoktunk emilezni, így egy kicsit jobb :)
2010. márc. 5. 11:58
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 van. Egyik 2 évvel idősebb mint én , a másik 6-al fiatalabb, a legkisebb pedig 12évvel:D Mind a 3at szeretem:D Bár a kicsi féltékeny rám, mert elvettem az egyetlen bátyját:(
2010. márc. 5. 12:37
 19/25 anonim válasza:
100%
Az én sógórnőm az tök jó fej:D Büszke is vagyok Rá:D No és meg is becsülöm,mert ezek szerint ritka:D
2010. márc. 5. 15:36
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 sógornőm van :) Imádom mind a 2,ők is viszont engem.az egyik 9évvel idősebb tőlem, de vele mindent szo szerint mindent megbeszélünk.én 18/L vagyok, de senkivel nem tudok ugy elbeszélgetni mint vele.A másikkal is jól tartjuk a kapcsolatot :)
2010. márc. 5. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!