Szereted a sógornődet?
A sógornőmet???UTÁLOM!!!
Megkeseríti az életemet!!!!Régebben,amikor még nem voltam együtt a párommal,rávette,hogy vegyen fel nekik egy csomó kölcsönt.Most meg,mindet a mi nyakunkba varrta és mivel mind a párom nevén van,nem is tudunk mit csinálni.Itt vagyunk 2 pici gyerekkel,meg az ő adósságaival!!!Szóval gyűlölöm a sógornőmet,mert egy aljas,szemét,hazug!!!
pont mint az elso...
ki nem alhatom
Két sógornőm van, 5 és 3 évvel idősebbek nálam. Nem tudom megmagyarázni, miért, de nem szeretem őket. Lekezelőnek érzem a viselkedésüket, úgy csinálnak mintha taknyos kölyök lennék (lassan betöltöm a 30at) de hát ők mindenhez jobban értenek:)
Mi a párommal nem vagyunk házasok, ők már évek óta férjezettek, és egymás után versenyre szülték a gyerekeket, mi most várjuk az elsőt. Nekik lányaik vannak, nekünk fiunk lesz. Mióta ez kiderült, még furcsábbak velünk.
Próbálnak segíteni, de olyan hülyén...pl áthoztak több szatyor gyerekruhát, amit már 4 gyerek hordott, hogy ez jó lesz a picinek, ha majd kinövi, adjam vissza. Már vettünk egy halom ruhát, nem tudom honnan vették, hogy pont ezekre az agyonmosott cuccokra lesz szükségem. Olyan kellemetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!