Prettygirldk kérdése:
Nem hívtak meg az eskôvôjükre! Ti erre hogy reagálnátok?
Figyelt kérdés
A párommal már fél éve együtt vagyunk, és a párom nôvére bejelentette hogy össze fog házasodni. (Ezt a nagy hírt a csajszika a nyarlóba tette közzé, ahova engem is elhívtak, csak nem tudtam elmenni, mert iszonyúan fontos dolgom volt. A nyaralóba ezért a párom, a nôvére, a nôvére párja, és a párom szülei mentek el.) A család minden családi összejövetelre meghívott, csak erre az eaküvôre nem, és nem tudom miért! A párom maga mondta el, NAGYON ÓVATOSAN, hogy nem hívtak meg engem, és a magyarázata erre az volt, hogy azért nem hívnak meg, mert csak közeli rokonok és barátok lettek meghívva. Akkor én most egy nagy senki vagyok? Na ti erre hogy reagálnátok?2015. júl. 13. 12:39
31/34 anonim válasza:
Fél év azért nem olyan hosszú idő, annyi idő alatt egy szerelmi kapcsolatban sem lehet teljesen megismerni az embert, nemhogy ha csak ilyen típusú családi kapcsolatról van szó... ráadásul szűk körű. Én sem biztos, hogy meghívnám bárkinek az egy évnél fiatalabb kapcsolatát, ha szűk körű esküvőt tervezek... sztem inkább ne hisztizz, és ne reagálj semmit, ha jót akarsz magadnak... mert 1) magadat járatod le, 2) a párodnak teszel rosszat, ha kevered a kakit, és magadra haragítod az egész családját.
32/34 anonim válasza:
Testvéremék a lagzijukra, az akkor 4. hónapja velem levő barátomat is meghívták. Számukra ez természetes volt. Azóta 6 éve együtt vagyunk.
33/34 anonim válasza:
"A párom maga mondta el, NAGYON ÓVATOSAN, hogy nem hívtak meg engem"
Na tulajdonképpen itt elmondtál magadról mindent. Tehát a párod is tisztában van vele, hogy egy hisztis dög vagy, aki nem képes normálisan helyén kezelni a dolgokat. Normáliséknál elég lenne, annyit mondani, tök természetesen, hogy "bocs kicsim, családi buli lesz, meg jön a kati két legjobb barátnője, nem lesz nagy rongyrázás, de ne aggódj majd rakok el neked egy szelet tortát".
34/34 anonim válasza:
Fél év még nem alap, hogy a szűk családban benne legyél. Valószínű fiatalok is vagytok nagyon, a szóhasználatodból ítélve, ( "iszonyúan fontos dolgom volt", és csajszikának hívod a nővérét :) :) ).Fiataloknál is más a fél éve együtt vagyunk, meg felnőtteknél is (pl 35-40 éveseknél is). Ne sértődj meg,és ne is hisztizz ez miatta párodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!