Nem hívtak meg az eskôvôjükre! Ti erre hogy reagálnátok?
Aki a szűk családnál leragadt, az legyen szíves elolvasni újra a kérdező írását: "közeli rokonok és BARÁTOK"
Ez nem szűk családi kör!
A tesó helyében sem mennék el! VAGY esetleg a tesó sem tart többre, mint egy futó kalandot, esetleg még ez a magyarázat.
A neved és a szóhasználatod alapján fiatalka lehetsz. A fél éves kapcsolat se húha.
Kicsit más az, hogy "hétvégén banzáj, gyere" meg a "3 hét múlva lemegyünk a nyaralóba, gyere" mint az, hogy "jövő tavasszal esküvő, várlak - ha még együtt lesztek."
Nincs ezen mit dilemmázni, gratulálj és kész.
Ismerős érzés.
Vannak barátaink, az ő és a mi családunk kb 15 éve jóban vannak, tegnap volt az egyik lány esküvője, szinte vele nőttünk fel, de közülünk senkit nem hívott meg.
Egyébként ez az ő döntésük, még ha nem is igazságos, mert tudom mennyire rosszul esik, nem tudtok nagyon mit tenni.
Azokkal (pl. 8-as) értek egyet, akik szerint nagyonis illett volna meghívniuk.
Az gyenge érv, hogy mi van, ha egy idő után szétmentek, mert ez a fényképen szereplők bármelyikével megtörténhet.
Fordítva is végig lehet gondolni: pár év múlva nézitek a képeket, és Te (mint esetleg feleség) nézed a képeket, és nem szerepelsz rajta. Valaki megkérdezi, miért? Válasz?
Az nem kínos?
A legjobb barátnőm esküvőjén az ő anyja volt ott, a férje tanúja és én, mint az ő tanúja, ill. az akkori páromat hívták meg (akivel már nem vagyok együtt).
Szóval ez ultratahóság, ami az itteni nagyon megértő hozzászólók nagy részének is rosszul esne.
"A párommal már fél éve együtt vagyunk"
Ennyi idő után még el sem illene várni a meghívást. Ha meghívtak volna, az rendes lenne tőlük, de még alig ismered a barátodat is, nemhogy a családját. Ha csak a közeli család, barátok mennek, jogos, hogy te nem.
Felesleges hisztizni, mi a feleségemmel ennyi együttjárás után még külön-külön járogattunk esküvőkre.
A fél év alatt hányszor találkoztatok, mennyi időt voltatok együtt?
szuk esküvőre ha csak baratok es csalad megy, meg lehet érteni, hogy nem tartozol bele. szerintem kár bármit reagalnod. mindenki olyan esküvőt csináljon amit ő szeretne és a párja. én se szívesen látnék olyan embert a szűk eskuvomon akit alig ismerek. ez az ő nagynapjuk. félév tényleg nem olyan sok, feltetezem, hogyha regebb ota letettek volna együtt, 1-2ev,akkor hivtak volna, vagy legalábbis a barátod szól, hogy szeretne hogy ott legyél.
de hangsulyozom, hogy szerintem nem azon a 10-20ezer forinton sporolnak, hanem egyszerűen így szeretnek es kesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!