Nem hívtak meg az eskôvôjükre! Ti erre hogy reagálnátok?
Megtörtént esetemet írom le, csak hogy lásd a házasulandó pár szemszögéből:
Nekünk kicsi esküvőnk volt, férjemnek húga volt a tanúja és jött a lány egy éves kapcsolata is akit mi előtte 2x ha láttunk.
Mivel kevesen voltunk, ezért szinte minden fényképen rajta van a fiú is. Rá fél évre szakítottak.
Most bárki nézi (távolabbi rokonok, barátok) a képeket akkor megkérdezi hogy ki ez és ők miért nem mehettek akkor ha ez az ismeretlen igen? Sógornőmnek meg fájó emlékeket ébresztenek így az esküvői fotóink, nem is nézte meg szerintem azóta soha mióta szakítottak.
Szóval ebből kiindulva nem hülyeség, hogy nem hívtak meg. Ki tudja mi lesz még, fél éves kapcsolat nem egy életbiztosítás, illetve tényleg nem vagy rokon csak rokonjelölt:) Más lenne ha évek óta együtt élnétek közös gyerekkel.
"+ 1 főről beszélünk"
Ja, de ha van még 4-5 ilyen "plusz egy fő", akkor már esetleg kezd sok lenni, nem?
Fél év kb. semmi. Ez még ismerkedős szakasz, nem vagy családtag, csak randizol a sráccal. Fél évnél többet kéne letenni az asztalra. Neked iszonyú fontos dolgod volt a közös nyaralás helyett, (ahova amúgy elhívtak...) ezzel azt sugalltad, te magad sem akarsz közéjük tartozni. Miért is hívtak volna meg??? Tettek egy gesztust feléd, te ezt elutasítottad, ennyi.
Az elsonek uzenem: fel ev nagyon is sok!
Mikor osszejottem a parommal kicsit tobb mint fel ev mulva volt egy eskuvo es mikor ot meghivtak mikor tudtak rolam engem is hivtak! Nem kulon, hogy xy gyere el hanem a paromnak mondtak, hogy vigyen el!
Szoval szerintem igenis erdekes, hogy kihagytak a szorasbol, de az is lehet, hogy a parod ertette felre, vagy kihangsulyoztak, hogy te mar azert sem mehetsz? Ha igen, es a parod nem all ki melletted, en elgondolkoznek a kapcsolaton. Vagy mindig, ha lesz valami csaladi buli te otthon maradsz, akkor is, ha mar felesege vagy?
17-es:
oké, de esküvő és esküvő közt van különbség.
Nekem egy ismerősöm csak szűk családot hívott: apa, anya, tesó és az egyetlen, még élő nagyi. Akkor az egész ismeretségi kör vérig sértődhetett volna. Ők így akarták, az ő esküvőjük, ennyi. Nyilván ha hencidától boncidáig szóló lakodalom lenne, akkor furcsa lenne, hogy nem fér bele a keretbe a kérdező, de ha kicsi, szűk körű az esküvő, akkor ennyi.
És nem, fél év nem rengeteg. Maximum tizenéves korban tűnik iszonyú hosszúnak, ha májusban még azzal vagy, akivel szeptemberben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!