Honnan tudjam, hogy már "meggyógyult" és nem fog bántani senkit?
A férjem testvérem évekig ütötte a feleséget, kisebb pofonok vagy a haját húzta esetleg csúnyán beszélt vele. Sajnos az évek alatt ezek egyre durvábbak lettek, és alkoholt is többet ivót.
Édesanyával egy házba élnek van 3 gyerekük. Több generációs nagy ház, így történt, hogy az anyukája nem tudot róla.
Legutóbb a sógornőm az anyósãhoz ment, mert a férje betörte az orrát.
Anyosa vitte orvoshoz a sógornőm és mikor haza értek kirakta a fiát a házból.
Mivel nem tudott hirtelen hova menni, hozzánk jött, és anyosom kérése ellenére megengedtük, hogy itt legyen. Férjem feltételeket szabot az itt tartózkodásáert cserébe.
4 hónapja itt van, engem nem zavar nem iszik, valami gyógyszert vártak a combjaba amitől rosszul lehet ha alkoholt fogyaszt. Pszichológushoz jár, sportol heti 3 napot, látom, hogy igyekszik nagyon.
Szeretne haza költözni és anyós meg a felesége tőlem várnak választ, hogy meggyógyult e. Én félek bármit is mondani, mert itt semmi baj nem volt, de nem tudom, hogy otthon is minden rendben lesz e vele.
Elnézést a megfogalmazási és helyesírási hibákért, igyekszem csiszolni a nyelvtudásom!
áhh az ilyen nem változik,
a legkisebb streszre robban
nálatok csak azért van el mert nem kel másik 5 emberhez alkalmaszkodni és töletek nem tudja csak úgy lenyulni a pénzt hogy egész nap kocsmázon
Nyugodtan mond meg, h ennyire komoly ügybe szakképzettség nélkül és érintettként (ugye vitás/peres ügyekben se lehet soha rokon a szakértő, mert tudat alatt is befolyásolja a döntését) nem szeretnél belefolyni. A feleség menjen el a férjjel együtt a férj kezelőorvosához (pszichiáter) és a férj adjon engedélyt hogy a felesége felvilágosítást kapjon a férj egészségügyi helyzetéről illetve kezdjenek el családterápiára járni.
Amúgy az én személyes véleményem, h én sosem fogadnám vissza bármit is ígér, bár én már az első hajtépésnél/pofonnál léptem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!