Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütöttem a párom, nagyon...

Megütöttem a párom, nagyon sajnálom. Hogy kérhetnek tőle bocsánatot?

Figyelt kérdés
Ma sokat dolgoztam mégsem tudtam befejezni a munkám. Így otthon folytattam (ép most készültem el vele). Párom ezen a héten nem dolgozik, unatkozik otthon. Nem hagyot dolgozni, folyton piszkálta a laptopot és elnyomotta. Szóltam szépen, szóltam csúnyán, utoljára már nagyon ideges és fáradt voltam és mondtam, ha még egyszer hozzányúl megütöm. De ő csak nevetett és azt gondolta milyen vicces és kikapcsolta (már majdnem kész voltam), én meg reflexből adtam neki egy "kokit" rögtön megis bántam. Bement a hálószobába és azóta nem szól hozzám hiába kértem tőle bocsánatot.
2015. júl. 8. 22:00
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
97%

Hát én is agyfaszt kaptam volna, ha valaki kikapcsolja a gépem, miközben már a munkám végén járok.

Szerencsére az én férjem is informatikus, tudja, hogy ezzel nem játszunk.

2015. júl. 9. 07:27
 32/33 anonim ***** válasza:
91%
Valamilyen szinten megértelek.Bár én azért nem pofoztam volna meg,de hát ez már megtörtént.Ő is hülye volt mert nem értett a szép szóból! Beszéljétek meg.De neki is bocsánatot kéne kérnie mert nagyon éretlen,gyerekes volt veled.
2015. júl. 9. 12:49
 33/33 anonim ***** válasza:
30%

Nagyon kamu gyanús a kérdés.

Kiírtál egy kérdést, vártad a reakciókat, majd benyögted, hogy nő vagy, és azt hiszed, ettől megváltozik minden.

Nos nem, az erőszak az erőszak.

Én is nő vagyok, és mivel programozó, NAGYON nem díjaznám, ha valaki kikapcsolná a gépem, de nem ütnék meg senkit.

2015. júl. 10. 04:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!