Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütöttem a párom, nagyon...

Megütöttem a párom, nagyon sajnálom. Hogy kérhetnek tőle bocsánatot?

Figyelt kérdés
Ma sokat dolgoztam mégsem tudtam befejezni a munkám. Így otthon folytattam (ép most készültem el vele). Párom ezen a héten nem dolgozik, unatkozik otthon. Nem hagyot dolgozni, folyton piszkálta a laptopot és elnyomotta. Szóltam szépen, szóltam csúnyán, utoljára már nagyon ideges és fáradt voltam és mondtam, ha még egyszer hozzányúl megütöm. De ő csak nevetett és azt gondolta milyen vicces és kikapcsolta (már majdnem kész voltam), én meg reflexből adtam neki egy "kokit" rögtön megis bántam. Bement a hálószobába és azóta nem szól hozzám hiába kértem tőle bocsánatot.
2015. júl. 8. 22:00
1 2 3 4
 21/33 Duenna ***** válasza:
75%
Provokált. Megütötted. Ez baj. Ezt már nem lehet visszaszívni. Kérj bocsánatot, és beszéld meg vele, hogy többet ne provokáljon. Ebből az esetből a párod is tanult, de te is.
2015. júl. 8. 22:30
 22/33 A kérdező kommentje:

Bocsánat nem írtam.

Szóval nő vagyok 55kiló, ő a férfi és majd100kiló.

Nem hiszem el, hogy tudtam volna akkora fájdalmat okozni, mint most ő állítja. Nem próbálkozom tovább ma este külön szobába alszunk.

Sajnálom, már abban a pillanatban bántam miután megtettem, de nincs mit tenni. Meleg volt egész nap és még ebédelni sem tudtam rendesen. Folyamatosan küldik el, helyezik át az embereket, de őt ez nem érdekli, mert unatkozik. Én 26 éves vagyok ő 29 lesz év végén.

2015. júl. 8. 22:56
 23/33 piriiiii ***** válasza:
9%

Ne csináld már, Te a nő, ő a férfi? A FÉRFI??????

:D

Bocsánat, de ez nagyon vicces. Nem szeretnék az érzelmeidbe gázolni, de nem értem, miért vagy egy ilyen óvodás "férfival".

Még egy nőtől is gyerekes megsértődni, de egy férfitól...! Mert megütötte egy nő, a párja, akit egyébként nem hagyott békén...

Hát, érdekes helyzet.

2015. júl. 8. 23:13
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Így maga a sztiu vicces, de akkor sem jogosít fel semmi, hogy megüsd. Azon még nem gondolkoztál, hogy lehet inkább egy férfivel kéne kapcsolatot kezdened, nem egy óvodás kisfiúval? A viselkedése ez alapján borzasztó gáz. Mondjuk én kíméletes lettem volna, elásom szépen a kert végénben és kész :)
2015. júl. 8. 23:50
 25/33 anonim ***** válasza:
50%
Elfogadhatatlannak és magalázónak tartom a másik pszichikai és fizikai bántalmazását, tekintet nélkül arra, hogy férfi vagy nő az elkövető.
2015. júl. 9. 00:22
 26/33 anonim ***** válasza:
91%
Én nagyon ellenzem a pofozkodást, de egy óvodás sem viselkedik úgy, mint a párod. Nem neki kell tartani a hátát a főnöködnek, ha nincs kész a meló.
2015. júl. 9. 00:55
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

A párod ment el túl messzire. Jó, oké, egyszer belepiszkál. Szólsz, szépen, még egyszer belepiszkál, egye f.ne. Szólsz csúnyán(!) itt már vennie kellett volna az adást, ha a szépből nem értett.

Még ezek után is feszegette a húrt.

Nem kell rágnod magad rajta. Ha kikapcsolta volna a párom a gépem az elmentetlen munkámmal ami fontos, én nem megütöm, hanem azzal a lendülettel szerintem kihajítom a cuccait az ablakon.

Van egy határ. Ami után nem vicc a vicc... és ilyet még 10 alatt se tettem, pedig a szüleim is sokat dolgoztak mikor szerettem volna velük lenni.

Majd megbékél. Biztos megmondtam volna, hogy irtó gyerekes és hogy magával szúr ki, ha nem hagy dolgozni, mert annál többet kell kínlódnom a dologgal, annál később kerülök ágyba és nem, nem az alváson fogok spórolni, hanem majd a szexen. Ilyen egyszerű.

2015. júl. 9. 02:20
 28/33 anonim ***** válasza:
42%

Nálam nem lenne több esélyed.

42 vagyok, több párkapcsolatom volt, de agresszív alakokkal nem kezdek.

Nekem 1x adnak "kokit", és akkor elgondolkozom azon, hogy ismerhettem ennyire félre a másikat, miközben cuccolok ki, vagy ő cuccol ki a lakásomból.

Velem sok mindent meglehet beszélni, csak az erőszakot nem :)

Szóval tőlem nem tudnál bocsánatot kérni, repülnél nagy ívben.

2015. júl. 9. 03:46
 29/33 anonim ***** válasza:
0%

Biztos sorakoznak a diplomáid a falon.

Ez a nőverő stílus prosztó paraszt szokás.

2015. júl. 9. 03:47
 30/33 anonim ***** válasza:
12%

Először egy "koki", utána több.

Azért a párod verzijókát is meghallgatnám, hogy neki mi a koki. Nekem ez ELFOGADHATATLAN kategória, kis paraszt, és remélem, minden nőnél az.

2015. júl. 9. 03:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!