Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megütöttem a párom, nagyon...

Megütöttem a párom, nagyon sajnálom. Hogy kérhetnek tőle bocsánatot?

Figyelt kérdés
Ma sokat dolgoztam mégsem tudtam befejezni a munkám. Így otthon folytattam (ép most készültem el vele). Párom ezen a héten nem dolgozik, unatkozik otthon. Nem hagyot dolgozni, folyton piszkálta a laptopot és elnyomotta. Szóltam szépen, szóltam csúnyán, utoljára már nagyon ideges és fáradt voltam és mondtam, ha még egyszer hozzányúl megütöm. De ő csak nevetett és azt gondolta milyen vicces és kikapcsolta (már majdnem kész voltam), én meg reflexből adtam neki egy "kokit" rögtön megis bántam. Bement a hálószobába és azóta nem szól hozzám hiába kértem tőle bocsánatot.
2015. júl. 8. 22:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
15%
Mekkora egy állat vagy...
2015. júl. 8. 22:17
 12/33 anonim ***** válasza:
81%
Akár pasi vagy, akár nem, ebben az esetben megértelek...ha nem fogja fel, hogy ez fontos neked és addig húzza az idegeidet, amíg idáig jutsz, akkor ez van. Nem azért ütötted meg, mert nem csinált neked vacsorát, hanem mert provokált a végsőkig, ez se szép dolog. Itt nálam is elszakadna a cérna, pedig én aztán elítélem az olyanokat, akik megütik a párjukat...
2015. júl. 8. 22:18
 13/33 anonim ***** válasza:
84%

Rosszul kezelted a helyzetet. Így kellett volna:

1. Drágám, hagyd abba, dolgozom, határidős munkám van.

2. Drágám, kérlek, hagyd, hogy megcsináljam a munkám.

3. Na ide figyelj, b.aszd meg: ha most nem fejezed be ezt a b.aszakodást, akkor nem leszek kész a melóval, a főnök holnap kib.asz a munkahelyemről, nem lesz pénz a kib.aszott hülyeségeidre, nem lesz velneszhétvége, nem fogsz a degenerált ribi barátnőiddel plázázni meg soppingolni, a retardált anyád nem fog tudni tőlünk pénzt tarhálni, a részeges hülye apád szintén nem, ha hó elején elissza az összes pénzét, a k.urva bank elviszi ezt a k.urva háázat a fejünk felől, én elhúzok külföldre, te meg mehetsz vissza a semmirekellő szüleid nyakára. Szóval fejezd be, mert szájba b******!

Köszönöm, drágám. Szeretlek.

2015. júl. 8. 22:19
 14/33 anonim ***** válasza:
58%
Elég gyerekes párod lehet, és nyíltan és éretlenül provokált és nem volt rád tekintettel DE akkor is nehéz helyzet. Nem tudom, megbocsátanám-e. (Máskor is fordult elő hasonló?) Adj neki egy kis időt, és kérj újra bocsánatot egy kicsit később!
2015. júl. 8. 22:20
 15/33 anonim ***** válasza:
17%
El kell menni dühkezelésre. Mert ez nem normális, akkor sem, ha csesztetnek. Persze az is paraszt dolog, amit ő csinált, én leüvöltöttem volna a fejét.
2015. júl. 8. 22:20
 16/33 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ne kérj bocsánatot, mert te szoltál neki nem egyszer... Ő meg nem értett belőle.
2015. júl. 8. 22:23
 17/33 anonim ***** válasza:
31%
akármennyire is felbosszant valaki, semmi nem jogosít fel arra, hogy megüsd
2015. júl. 8. 22:24
 18/33 anonim ***** válasza:
77%

Dehogy dühkezelés. Menj oda hozzá, kérj tőle bocsánatot.

Ha nem bocsát meg azonnal, akkor b**zd p*fán rendesen, hogy tudja hol a helye.

2015. júl. 8. 22:24
 19/33 piriiiii ***** válasza:
11%

Nem normális, mi? :D

Mennyi dühös lepontozó.

Rohadtul leszarom, ha ez a teljesen felesleges hozzászólásom is nullán lesz 5 perc alatt, sőt, pontozzatok le, ha élvezitek, mert hidegen hagy, nem a le-felpontozáson élvezkedem.

Köszi!

2015. júl. 8. 22:25
 20/33 mantis religiosa ***** válasza:
82%
#13! Ezt a monológot meg fogom tanulni végszükség esetére! :-)
2015. júl. 8. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!