Hogyan tudnák változtatni rajta? Unom hogy mindig ugy alakulnak a dolgok amilyen kedve van.
Mindenekelőtt építsd ki magadban az önálló személy tudatát. "Nem lehetek más, csak boldog. A boldogságom csakis saját magamtól függ." Szóval ne tedd függővé magadat. Ha nem néz rád, hagyd a francba. Tedd a magad dolgát, találd meg a magad örömét. (nemcsak szex az élet) Mindamellett, ha szereted, és van türelmed hozzá, megtanítgathatod egy-két dologra.
Pl.mond azt: "ha nekem nincs jogom hozzászólni ehhez, vagy nem hallgatsz meg, akkor nem is érdekel az egész."
Innen is meríthetsz ötleteket:
Lehet hogy neki több magánszféra kell. Ha látod hogy nem reagál a te dolgaidra, akkor hagyd békén. beszélgess inkább a szomszéddal. Vagy szexelj egyedül.
Egyébként nem igazán értem miért nyalizol neki, nagyon megalázó ám a kis szeretetmorzsákért könyörögni. De te is elfogadhatnád, hogy ő meg sokszor elvan magában, nem akar másra figyeljni csak bambul maga elé vagy nézi a sportot. Neki szerintem ilyenkor megeröltető veled foglalkozni. Elhiszem hogy elég unalmas lehet elviselni ezt a természetet, de hát ilyen, nem tudod megváltoztatni.
Ő ilyen típus, ha te ezt nem tudod jó szívvel megszokni, akkor szerintem tönkre mész ebbe a házasságba.
köszönöm mindenki válaszát én is szerencsére így gondolkozok ahogy ti bíztattok így boldogitom magam.Mindig a jó oldalát nézem a kapcsolatunknak.Ha beszélek vele erröl a dologrol ö-is biztat hogy menjek nyugodtan egyedül ill. gyerekekkel csavarogni érezzem jól magam azért van a külön kocsim.Kicsit nehéz így kirándulni vele lennék boldog.De azért ö-is eljön évszakonként egyX velünk .
Ja még külön kaszán is vagyunk .De ezt is feldolgoztam,már.Ö ilyen különleges fura természet néha ugy érzem jó remete lenne belöle.KÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER NÉHA HA PADLON VAN A LELKEM MAJD ÁT OLVASOM EZEKET A SOROKAT.
23:27 így is csinálom!!!"ha nekem nincs jogom hozzászólni ehhez, vagy nem hallgatsz meg, akkor nem is érdekel az egész."
IGEN!És már azt is tudom hogy kulturált házasságban nem kötelezö a minden napi szex.
Szüleimtöl is sok hasznos tanácsot kapok,szerencsére.
De kiváncsi voltam hogy ti mit gondoltok ,így erösitem magam hogy helyesen gondolkozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!