Mi a véleményetek a "kétlakiságról"? Van itt olyan, aki velem együtt szintén nem bírja? (bővebben lent, bocs, ha kicsit hosszú. )
22 évesen nem engedik meg, hogy ott maradj a lakásban egyedül?
Kérdezted már őket, hogy maradhatsz-e? Már nem vagy kislány.
Szia!
Azt írod,hogy 22 éves vagy.Azt gondolom,már nem kényszeríthetnek arra a szüleid,hogy a nyarat velük töltsed.A szülőkkel le kéne ülnöd ,és elmondani nekik a problémádat a házzal kapcsolatban.Persze ezt úgy kéne előadnod,hogy őket ne bántsad meg vele,mert nyilván nagyon ragaszkodnak hozzá.Szívesen segítenék Neked mint pszichológus,de amiket leírtál nagyon kevés.Nehéz pár sorban kezelni a problémákat.Biztos vagyok benne,hogy van rá megoldás,de ahhoz tényleg többet kéne tudnom a családi életről,a szüleid koráról,neveltetésedről stb.
ha annyira nem tetszik,akkor költözz el,azt irod dolgozol,tanulsz...
elég nagy vagy,önállósodhatsz...
22/L
Nem kell a két házat szégyellni. Nem a vadkommunizmusban élünk, ahol azt aki megdolgozott valamiért, már vitték is kitelepíteni. Ne azt mondd egyébként a barátaidnak, hogy két lakásunk van, hanem azt, hogy a szüleimnek két lakása van. Mindjárt másként hangzik.
Furcsa a szüleid hozzáállása. Én 20 évesen férjhez mentem, nem kértem engedélyt utána tőlük semmihez. Nem is igényelték, mert felnőttem. Ők ezt nálad nem érzékelik valami miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!