Hosszú kapcsolatban élők! Mi kell ahhoz, hogy jól működjön? Nem általánosságokat, hanem példákat kérek!
szia
ha viccesen akarom a dolgot megközelíteni,hogy süket légy és néma..:)(persze mindkettőt csak alkalmi szinten)
Ha olyat mondd,ami nem tetszik, akkor egyszerre légy mindkettő.
Ja,és ahogy valaki írta előttem számolj el 10-ig./ez a része nekem nem nagyon megy/
Minket pl az visz előre,hogy rengeteget civakodunk,mint a gyerekek.Emellett meg nagyon őszinték is vagyunk egymással,van vér a p&>#@cánkban, hogy megmondjuk a másiknak,"elegem van belőled",persze finoman és nem sértőn ilyenkor jönnek a külön programok,stb.Eddig működött,igaz nem olyan régen, a kapcsolat 3 éves,az együttélés 2,5...
21:49
Te csak azt hiszed, hogy ez így működik...de messze nem...
(egy előző voltam)
21:49
Én arra gondoltam, hogy a problémák lerendezését -azt, ahogyan megoldjuk vagy éppen elszerencsétlenkedjük őket- láthattuk és eltanulhattuk a szülőktől is.
Innen van, hogy valaki üvöltözéssel, van aki elrohanással, van olyan, aki meg sértődött hallgatással reagál pl. egy bántó beszólásra. Ahogy otthon látta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!