Agresszív, vagy csak ideges?
Figyelt kérdés
A férjem ,ha bármi kis probléma van,elkezd üvölteni,néha a kezemet vagy az arcomat megszorongatja.Megütni még soha nem ütött.
Ha minden rendben van kenyérre lehet kenni,segít is otthon,de ahogy valami nem tetszik neki,ez lehet akár az ha a kicsi sír éjjel,vagy bármi más,elkezd üvölteni. Szerintem ez az agresszivitás,szerinte viszont nem,csak ideges,ja....és persze én váltom ki,mert én teszek mindig olyat amitől ideges lesz.
2010. márc. 3. 12:38
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nem beszélem be magamnak,hogy miattam ilyen,nem jól fogalmaztam,ő állítja azt,hogy én miattam ilyen.Mostanában elég gyakran történik ez,szinte napi szinten.Néha úgy érzem nem bírom vele tovább,de aztán megint minden oké...két kisgyerekünk van és miattuk még próbálkozok.
Ja,és nem oroszlán.
2010. márc. 3. 14:30
12/18 anonim válasza:
A párod sajnos agresszív. Te mit tanácsolnál nekem ha én azt írnám neked, amit itt kérdeztél a gyk.? Hm? Ne légy butus!
13/18 A kérdező kommentje:
Hát igen könnyű,azt tanácsolni,hogy válj el,hagyd el.Sokkal nehezebb,ha rólad van szó.
2010. márc. 3. 14:47
14/18 anonim válasza:
Próbálj vele Béres Magne B6-ot szedetni (napi egy szem). Nálam csodákat tesz az amúgy is zilált idegeimmel.
15/18 anonim válasza:
És a legromantikusabb mondata, hogy: Hazagyüttem, hun a vacsora?
16/18 anonim válasza:
Ezek bizony nagyon rossz jelek. A kimerültségre lehet fogni, de arra bármit. Az ember a szerettei körében megnyugszik, kisimul, nem pedig ott éli ki a dühét. A férjednek súlyos gondja van. Ha lehet, beszéld rá, hogy forduljon szakemberhez. Az agresszió kezelése terápiával megoldható, csak a párodnak is akarnia kell. Addig forduljatok orvoshoz, amíg el nem durvul a helyzet! Ha egyszer megüt, akkor már nem fog megállni. Ne akarj áldozat lenni, beszélj vele, amíg még nem késő!
17/18 anonim válasza:
Probálj vele leülni beszélni és monnd el neki hogy te nem tudsz így élni a gyerekek fogják megginni a levét elöbb utobb.A volt férjem is ilyen volt teljesen megértelek.7 év után váltam el azota nyugodt a kisfiam.A mostani párom pont az ellenkezője halál nyugodt hála az istenek.
18/18 anonim válasza:
Ez sajnos tipikus agresszivitás! Később egyre rosszabb lehet. Alacsony a tűréshatára /pld. gyereksírás/. Mi lesz, ha egyszer nem az arcod, vagy a kezed, hanem a nyakad szorongatja meg? El tudja engedni idejében?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!