Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Agresszív, vagy csak ideges?

Agresszív, vagy csak ideges?

Figyelt kérdés

A férjem ,ha bármi kis probléma van,elkezd üvölteni,néha a kezemet vagy az arcomat megszorongatja.Megütni még soha nem ütött.

Ha minden rendben van kenyérre lehet kenni,segít is otthon,de ahogy valami nem tetszik neki,ez lehet akár az ha a kicsi sír éjjel,vagy bármi más,elkezd üvölteni. Szerintem ez az agresszivitás,szerinte viszont nem,csak ideges,ja....és persze én váltom ki,mert én teszek mindig olyat amitől ideges lesz.

2010. márc. 3. 12:38
1 2
 1/18 anonim válasza:
85%
Agresszív paraszt az ilyen.
2010. márc. 3. 12:40
 2/18 anonim ***** válasza:
21%

Lwhet,hogy igaza van, fáradt hajt és idegesíti mindne mai kizökkenti.

Mi is vagyunk íyg ínuykák valjuuk be.

2010. márc. 3. 12:41
 3/18 anonim ***** válasza:
79%
Első hozzászólóval értek egyet.
2010. márc. 3. 12:42
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
velem 1* csinálták ezt, hogy megszorították a kezem..többé nem tették... okosan!
2010. márc. 3. 12:49
 5/18 anonim ***** válasza:
85%
ha már az arcodat és a kezedet szorongatja akkor előbb utóbb meg is üt. Agresszív. és amint látom beleestél abba a hibába, hogy azzal magyarázod a dolgokat , hogy te váltod ki belőle,tehát te vagy a hibás, és ez nem igaz! Ne dugd a homokba a fejed. Ne legyél áldozat akivel mindent meg lehet tenni. és egy percig se hidd , hogy az normális ha így reagál a dolgokra.
2010. márc. 3. 12:50
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
kezel(tet)ni kell az agresszivitását!
2010. márc. 3. 13:39
 7/18 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem csak kimerült. Próbáld rábeszélni hogy menjen szabadságra, esetleg menjetek el nyaralni ha tehetitek. (sajnos ez ma kevés családban oldható meg)
2010. márc. 3. 13:39
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
Naná, hogy agresszív! Hiszen a durvaságával próbálja nyomatékosítani feléd a nemtetszését! Előfordulhat, hogy megüt! Ne hagyd elharapózni a dolgokat! Állj a sarkadra, amíg nem késő!
2010. márc. 3. 13:42
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez fáradtság meg kimerültség???én erre nem fognám.az én férjem is reggel fél 7töl soxor este 9ig dolgozik,fizikai munkát,és mégsem müveli ezt velem,meg senkivel sem.ez inkább agresszió.apám is ilyen anyámmal.én tuti nem hagynám a helyedbe.azt meg föleg nem beszélném be magamnak,hogy mindig miattam ideges.

(Zsoka)

2010. márc. 3. 13:44
 10/18 anonim ***** válasza:
27%
Nem oroszlán véletlenül? Mert az én párom is épp ilyen, egy földre szállt angyal tud lenni, de időnként előjön belőle az állat..
2010. márc. 3. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!