Minden kamasz ideges, feszül és agresszív? Vagy csak én találkozom sokkal?
Úgy értem,hogy itt is amikor kérdeznek meg sem hallják a válaszok lényegét a legtöbben, hanem azonnal indulatból válaszolnak ledorongolnak.( mintha nem tanultak volna meg értelmesen gondolkodni, másokat meghallgatni.) Szóban is elég agresszívak, s mint hallom látom a hírekben a valóságban is előfordul.
Olyan mintha túl lennének pörgetve, fel lennének húzva. Én is voltam kamasz és buliztam is meg minden, de nem úgy érzem mi nem voltunk ennyire durvák mint a mai gyerekek. Ez a világ erre fejlődik?
Amikor te voltál kamasz, a saját viselkedésed érezted természetesnek.
A mai kamaszok is nagyjából olyanok, mint régebben.
Az igaz, hogy a világ pörgősebb, feszültebb lett.
Amikor a szulok sorra vesztik el a munkajukat, amikor a szulok sorra valnak, amikor a szulok idegesek, feszultek, akkor milyen legyen az a nyomorult gyerek?!
A mai vilagban elni szerintem egy felnottnek is kemeny dolog nem pedig egy nagyon erzekeny tinedzsernek.
sajnos igen , erre fejlődik a világ =(
általában a közösségtől függ de a kamaszok nagy része agresszív és nagyon csökönyös. szerintem az is a probléma hogy a mai világban van 1 bizonyos " de én kamasz vagyok" jelző és ezzel visszaélhetnek , es jobban feszültek agresszívabbak és akaratosak lehetnek . mert azt hiszik nekik ezt lehet csak azért mert kamaszok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!