Mennyire gyakori a férfiak között, hogy úgy vannak vele, hogy egyedül nő munkája a háztartás vezetése? Ritka?
"mert férfi és egy normális nő nem sózza ezeket a férfi nyakába"
Nekem nem volt még ilyen barátom, és nem is lesz.
AMúgy nem értem, összeköltözés után derült ki, hogy a párod eddig hogyan élt?
Én rendszeresen láttam, hogy az enyém akkor is takarított, főzött és sütött, míg a szüleinél élt.
A férfiak nagyobb része nem így gondolkodik, csal éppen kifogtad, és nem (akartad) észrevenni, hogy ő ilyen mama kicsi fia.
nekem sem volt ilyen barátom, és hála az égnek a férjem sem ilyen.
porszivozik, tereget, foz, mosogat...mindent megcsinál, és mindent egyutt csinálunk, amig o mosogat addig én porszivozok...de forditva is igaz, o kifestette a szobákat én pedig az ajtokat..vagy mig o fuvet nyir és gyomlálok..igy tobb idonk van egymásra és o sem egyedul szakad meg a munkátol és én sem.
én férjem is nagyon pedáns és talán még szeret is takarítani :) munka után simán nekiáll mosogatni vagy porszívózni... főzni mondjuk nem tud, de minden vasárnap ő csinál reggelit, tehát egy rántotta nem fog ki rajta :)
vásárolni nem szeret, de mikor mondjuk a gyerekünk megszületett, 3 hétig simán megoldotta a vásárlást, hogy ne kellejen nekünk mennünk influenza járvány közepén :)
apósom is és apukám is egyedül él, rajtuk se fog ki a háztartás :)
Ma írtam ki kérdést, tisztára ugyan erről! Az én emberem is ilyen, még igaz nem élünk együtt, de ki sem fogom bírni ha olyan lesz, ott hagyom őt mérgemben.
Nem mondom, hogy mindenben olyan, de nagy részben semmi házimunkát nem csinál magától! Úgy kellett rászoktatnom, erre arra sikerült is úgy ahogy, de mindig meghallgatom, hogy a nőbe ez bele van kódolva, hogy ezt megcsináljuk a férfira, mert gondoskodóak vagyunk! Hallottál te már ennél nyálasabb hülyeséget? Mondom most a gyerekem vagy, vagy a párom? Mert igen bennünk van a gondoskodás, bazz a gyerekünk irányában! De nem egy (testileg csak) felnőtt férfit pátyolgassak már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!