Mit tegyek, ha apám nem enged el a VOLT fesztiválra? 20/L
Figyelt kérdés
azt mondja bezár a szobámba2015. jún. 29. 00:07
1/23 anonim válasza:
átérzem a helyzeted. engem a VAN fesztiválra nem enged :SSS
3/23 A kérdező kommentje:
mert messze van (Fejér megyéből megyek) és mert azthiszi nemtudok magamra vigyázni verébnek néz
2015. jún. 29. 00:20
4/23 anonim válasza:
Pedig azok a sátorozós dugások!
5/23 anonim válasza:
Pedig 20évesen már engedhetne..
Bocsánat OFF de az első válaszoló tetszett
6/23 anonim válasza:
Mert a "Volt"-al játszani veszélyes!
7/23 anonim válasza:
Figyu, ha kell megszöktetlek, el is kísérlek. Csak mert én ilyen jópofi gyerek vagyok :D
8/23 anonim válasza:
Azért nem enged el, mert engedélyt kérsz. Basszus felnőtt vagy, oda mész ahova akarsz. Közlöd hogy ekkor mész, meg ekkor jössz és kész.
9/23 anonim válasza:
ÁÁ álljom meg a menet!Nagykoru meg minden,ez oké is,de
Csak még az apja tartsa el addig ugy ugat kutya ahogy a gazda eteti..ez esetben kis cica :D
10/23 anonim válasza:
Való igaz, hogy a szüleivel él, de azért normális szülők nem tiltanak egy 20 éves lányt ilyesmitől.
A Sopron pedig nincs messze Fejér megyétől.
Én ilyen korban külföldre utaztam szülők nélkül nem egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!