Mi a véleményetek arról hogy Amerikában elfogadták a melegházasságot?
Őszintén engem nem érdekel mert nem vagyok meleg. Aki meleg vagy kedveli ezeket az újításokat az oda meg vissza van érte biztos.
Melegekkel nincs bajom akik nem játszanak rá a ,,másságra''. Ilyen Lakatos Márkoktól viszont a víz kiver.
A meleg felvonulásokkal nekem csak annyi bajom van hogy muszáj mindenkinek a képébe dörgölni a dolgot. Nem vonulnak fel a heterok vagy mondjuk a katolikusok sem.
Brazil (vagy nem tudom milyen) ünnepekkel azért nem szabad ezeket a felvonulásokat egy kalap alá venni mert ott az egy nemzeti ünnep. Amit ott a felvonulásra költenek az egy melegfelvonuláson nem a csilivilire hanem a rendőri védelemre megy el.
Heteroknak nem kell felvonulni, mert mindenki azt tartja "alapnak". Nem vagyunk heteroként elnyomva.
A büdös paraszt meg, aki beszól nekem, hogy "mosolyogj, cica", gusztustalan módon a pofámba nyomja a szexualitását, és konkrétan megsért vele, nem úgy, mint a melegek.
Miért kell?
Most ezt hogy tudnám elmondani. Röviden hogy ne verjék őket szanszét...
De nem gondolod hogy ez minden más felvonulással szemben diszkrimináció? Mikor kap bármely más felvonulás ekkora rendőri mozgósítást?
+azoknak az embereknek is korlátozva van a szabadsága akik lakásai alatt történik ez az egész hiszen nem feltétlenül egyeznek bele, másrészt aki kimegy és nem meleg az persze azért megy ki hogy megdobálja őket vagy megverjen párat...
De akkor is mi az hogy Rendőrök százaival védik ezt a felvonulást?
Mondhatnánk rá hogy propaganda hiszen ha akarod ha nem látni fogod ha ott laksz...
Demokrácia ebben sincs...
Azzal, hogy Amerika "beadta" a derekát megnyitotta a kaput a gonosz előtt így sodomai helyzet állt elő aminek a végét mindenki tudja. ....
Az emberiséget olyan erők próbálják irányítani /sajnos/ sikerrel amikről az embereknek fogalmuk sincs és a teljes kataklizma felé sodorják!!!
Amit az emberek szabadságnak gondolnak az valójában 1 rendkívül ravasz/gonosz stratégia az emberiség ellen melynek a végén a teljes pusztulás áll!!!
A lázadás eggyik következménye :a homoszexualitás melyben az ember fellázadt ISTEN ellen az ő törvényei ellen , de ezek a törvények NEM az ember ellen vannak hanem az emberért!!!
Sajnos ezt sokan nem értik melynek most az lett a produktuma, hogy elfogadták ezt a törvényt Amerikában.
Így most nyitva a kapu, hogy az ember mégjobban eltorzult, degenerált állapotba kerüljön melynek a következményével maga sincs tisztában!!!
A világ már így is olyan beteg/torzult állapotban van gondolkodásilag, szellemileg, testileg, társadalmilag és még mindíg nem veszi észre, hogy ezek valaminek a következményei. .......!!!!
A nekem mindent szabad, mindent kipróbálok gondolkodásból születtek ezek a deformitások. ......!!!!
Ébresztő! !!!!
Kedves melegek, mondjuk ezt szot kikerem magamnak, hogy kisajatitottatok, de mindegy nem ez a lenyeg.
Itt papoltok az elfogadasrol, megertesrol stb. Melyikotoknek tuntek fel a kommentek alatt a szazalekok????
Aki kicsit is nem ert egyett veletek az egybol 0% lesz, miert???? Hol itt az elfogadas, megertes amit elvartok? Miert nem tudjatok elfogadni ha valakinek mas a velemenye? Valaki olyan valaszoljon akivel lehet is vitazni... esz ervekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!