Mi a véleményetek arról hogy Amerikában elfogadták a melegházasságot?
igen, ez érdekes, két nőt még buzdítanak is, és ezt a pasik kifejezetten szeretik.
akkor ha két férfi csinálja, miért nem ugyanolyan?
nem betegség!!!!, az a beteg, aki ezt így gondolja!
én 100% hetero vagyok, de mindig úgy tartottam, hogy ha a heteroknak senki nem szabja meg, hogy kézenfogva sétáljanak az utcán, meg csókolózzanak, akkor a melegeknek se szabja meg senki. nem bűncselekmény. akinek nem tetszik, nem néz oda. őszintén szólva fiatal nőként én akkor sem bámulok meg egy párt, ha egy fiú és egy lány, mert nem akarom nézni, nem tartozik rám, hogy lássam a nyálát. de ettől függetlenül nem zavar. csak nem bámulom.
amúgy azt se értem, aki szerint ez nem normális. régen igenis normális meg elfogadott volt, pl. a római korban, kifejezetten ez volt a szokás, hogy férfiak fiatal fiúkkal... nők csak szülni kellettek, de nem velük múlatták az időt, ha szórakozni akartak.
Az USA ezzel sikeresen szembeköpte saját demokráciáról alkotott nézeteit. Nem merték népszavazásra vinni a kérdést, ezért inkább undorító, diktatórikus módszerekkel rákényszerítik most majd minden államra.
A homoszexualitás sosem volt elfogadott, se a rómaiaknál, se a görögöknél ez egy hazugság, és igen beteges, aberrált a két férfi közti homoszexuális kapcsolat.
A leszbikusság viszont nem mond ellent a nők nemi szerepeinek, náluk a feminizmus a degeneráció.
Nem igazán érdekel a dolog. Biztos vannak/lesznek melegek, akik ebben csak provokációt/polgárpukkasztást látnak, de ettől eltekintve joguk van hozzájuk.
Aki meg valós gesztusnak szánja a házasságot, afelett meg nincs jogom ítélkezni, én sem szeretem ha amiatt bélyegeznek meg, ami ellen nem tudok mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!