Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon dühös vagyok! És nem...

Nagyon dühös vagyok! És nem csinálhatok semmit?

Figyelt kérdés

Van gy illető nevezzük "barátnak", aki 14 évesen Szabolcsból feljött Pestere és lopásból tartotta el magát. Sokszor lebukott eljárás is folyt ellene, de nem jutott el a böribe sajnos. Persze, mindig valami hazugsággal kimosta magát minden ismerős elött.

Pár éve több közös ismerősünk rákérdezett, arra, hogy tényleg rendőr ez a "barát" és, hogy ebben és abban a nyomozásban részt vett? És mutogatja a rendőr igazolványát. (persze, amit a piacokon lehet kapni) Háát, csak halgattam, mert 6 áltija van "barátnak".

Többek között betörtek egy bútor üzletbe is, és ezt is megúszta! Nem tudták rábizonyítani, pedig árulta elég sokáig a rengeteg bútort! A bútorok elraktározásához is kért segítséget Tőlem, de csak utólag raktam össze a szálakat. Valahogy megszerezte bizonsági őr igazolványt anno, amit tavaly be is vontak Tőle a bútorlopás után..

Ma ismét összefutottam egy közös ismerőssel és, na mit kérdezett??

Tényleg rendőr kommandos a "barát"?

Tök idegesítő! Tudom, hogy egy sittes kis pitiáner tolvaj és lépten nyomon lop és betőr. Ennek ellenére úgy előadja magát mindenhól, hogy be is dőlnek Neki. A bosszantó és döbbenet, hogy a piacon meg tudja venni, ezt a rendőrigazolványt, amit mutogat és persze ki az aki nem hisz egy igazolványnak.

Mit csináljak, annyira irritál ez a dolog, hogy ilyen tehetetlen vagyok?

Mi a véleményetek?

2010. márc. 2. 15:32
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Igen, én is így döntöttem, hogy bejelentem névtelenűl csak erőt kell vennem Magamon, nem olyan könnyű ez.

A bizonyítékok pedig adottak, mert a bútorok leltárban voltak nyílván és akik megvették nem tudnak, majd számlát mutatni.

Köszönöm szépen a véleményeket!

2010. márc. 2. 17:54
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Öcsém, te nem dühös vagy, hanem irigy! De hogy mire?
2010. márc. 3. 03:25
 23/25 anonim válasza:
0%

Szia Kérdező,

szerintem egy spicli vagy. Ennyi.

2010. ápr. 29. 18:00
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem kéne hagyni,hogy ilyen emberek másokat megkárosíthassanak,és szabadon garázdálkodhassanak!Ha belefutnál egy ilyen emberbe,és a Te bőrödön akarna jól járni,Te sem védenéd ilyen nagy elánnal,IQ-harcos!Ennyi.
2010. ápr. 29. 18:40
 25/25 anonim ***** válasza:
Jah,és nem hiszem egyébként,hogy erkölcsi toprongyokra kéne bárkinek is irigykednie,akik szétlopják magukat,és élősködnek.Szóval nyilván nem irigykedik a Kérdező.
2010. ápr. 29. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!