Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon dühös vagyok! És nem...

Nagyon dühös vagyok! És nem csinálhatok semmit?

Figyelt kérdés

Van gy illető nevezzük "barátnak", aki 14 évesen Szabolcsból feljött Pestere és lopásból tartotta el magát. Sokszor lebukott eljárás is folyt ellene, de nem jutott el a böribe sajnos. Persze, mindig valami hazugsággal kimosta magát minden ismerős elött.

Pár éve több közös ismerősünk rákérdezett, arra, hogy tényleg rendőr ez a "barát" és, hogy ebben és abban a nyomozásban részt vett? És mutogatja a rendőr igazolványát. (persze, amit a piacokon lehet kapni) Háát, csak halgattam, mert 6 áltija van "barátnak".

Többek között betörtek egy bútor üzletbe is, és ezt is megúszta! Nem tudták rábizonyítani, pedig árulta elég sokáig a rengeteg bútort! A bútorok elraktározásához is kért segítséget Tőlem, de csak utólag raktam össze a szálakat. Valahogy megszerezte bizonsági őr igazolványt anno, amit tavaly be is vontak Tőle a bútorlopás után..

Ma ismét összefutottam egy közös ismerőssel és, na mit kérdezett??

Tényleg rendőr kommandos a "barát"?

Tök idegesítő! Tudom, hogy egy sittes kis pitiáner tolvaj és lépten nyomon lop és betőr. Ennek ellenére úgy előadja magát mindenhól, hogy be is dőlnek Neki. A bosszantó és döbbenet, hogy a piacon meg tudja venni, ezt a rendőrigazolványt, amit mutogat és persze ki az aki nem hisz egy igazolványnak.

Mit csináljak, annyira irritál ez a dolog, hogy ilyen tehetetlen vagyok?

Mi a véleményetek?

2010. márc. 2. 15:32
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el mindenkinek hogy a piacon vette, ha téged régebben ismernek biztosan neked fognak hinni
2010. márc. 2. 15:38
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

3 dolgot tehetsz(persze ha akarsz is tenni valamit)

1. Miért nem mondod ilyenkor a közös ismerősöknek hogy:" de hiszen ő egy piti kis tolvaj!rendőr?Na ma is jót röhögtem!"

2.Felhívod a rendőrséget névtelenül,és bejelented,hogy X.Y.visszaél egy rendőr igazolvánnyal amit valahol vásárolt,és több embert becsap evvel..

3.Nem foglalkozol vele,hagyod az egészet..

2010. márc. 2. 15:40
 3/25 anonim ***** válasza:
65%
Ha bejelented a rendőrségnek, akkor bizony mehetel tanúskodni mint állat! Gondolkodjál el rajta! Igen a becsület minnél többet ér, de lehet te húznád a rövidebben, és akik meg eddig melletted állnak, azok szépen lemorzsolódnak, és ott maradsz egyedül a sza.....ban! Nekem ez a véleményem.
2010. márc. 2. 15:40
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj szert tenni egy igazi rendőr haverra, vagy sétálj be a Nemzeti Nyomozó Irodába (Cím: 1062 Budapest, VI. Aradi u. 21-23, stílusosan a Terror Háza épülettömb aradi utcai oldala - vannak dolgok, amik nem változnak ebben az országban), és mondd el, amit tudsz.
2010. márc. 2. 15:42
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Amit itt kérdezel az kimeríti a bűncselekmény fogalmát. Nos, van erre a legközelebbi rendőrkapitányság és ott megkérdezed. Szerintem az a legjobb. Rendőrnek és bútorbolt rablónak lenni egyszerre köztudottan nem egyszerű, sőt nem lehet.
2010. márc. 2. 15:44
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogy néz ki ez az ember?Lehet,hogy már én is találkoztam vele.
2010. márc. 2. 15:44
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Először is: nyugodj meg. Vannak ilyen hihetetlen kétszínű, sunyi és piszok mázlista emberek. A legjobb, ha nem foglalkozol vele. Ha legközelebb megkérdezik tőled, hogy valóban kommandós-e, akkor kérdezd meg esetleg, hogy "tényleg?" vagy "úgy tudom, hogy a kommandós szakma elég zárt, miért verné ezt valaki nagydobra?" Vagy jelezd az adott illetőnek, hogy xy nem érdekel, nem szeretnél róla beszélni. Akkor egy idő után tudni fogják az ismerősök, hogy nem érdemes veled arról a "barátról" beszélgetni.

Őszintén szólva: irigylem a szerencséjét, de így ismeretlenül, az elmondásod alapján egy gerinctelen, jellemtelen piszoknak tartom, de nem ismerem (szerintem) az illetőt, így érdemben sem tudok nyilatkozni. Az biztos, hogy szerencsés alak. És tudod van egy örök igazság: "Hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát!" Ne aggódj, majd lesz még ennek a hazudozásnak böjtje.

2010. márc. 2. 15:45
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Én feljelenteném.
2010. márc. 2. 16:04
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:40

Névtelenül is feljelentheti.Vagyis nem kell tanúskodnia.Mivel a rendőrséget veszi palira az ipse 100%,hogy utána néznek a dolognak,hisz a rendőröknek ilyen téren nincs humorérzékük.

Nyugodtan feljelentheted akár névtelenül is!!

2010. márc. 2. 16:07
 10/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat Mindenkinek!

Leginkább az bosszant, hogy hülyére veszi az embereket, körülöttem diplomás értelmiségiek vannak legtöbben és benyalják ennek a dumáját sajna!

Gondoltam, hogy feljelentem, még címet is tudnék, mondani, akik megvették a bútorokat. De, akkor azok haragudnának (gondolom), hogy belerángatnám Őket is, vagy számtalan ismerős úgy tudja, hogy rendőr.

És bizony a feljelentés tanuskodást is von magaután!

Vagy esetleg létezik anonim feljelentés telefonon keresztűl? Tuti lopni fog megint! Pláne, hogy nincs munkája, amióta bevonták az őr papírját. És az a baj, hogy szerintem el is hiszi saját magának, amiket hazudik.., beteg elmélyű.

2010. márc. 2. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!