Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon dühös vagyok! És nem...

Nagyon dühös vagyok! És nem csinálhatok semmit?

Figyelt kérdés

Van gy illető nevezzük "barátnak", aki 14 évesen Szabolcsból feljött Pestere és lopásból tartotta el magát. Sokszor lebukott eljárás is folyt ellene, de nem jutott el a böribe sajnos. Persze, mindig valami hazugsággal kimosta magát minden ismerős elött.

Pár éve több közös ismerősünk rákérdezett, arra, hogy tényleg rendőr ez a "barát" és, hogy ebben és abban a nyomozásban részt vett? És mutogatja a rendőr igazolványát. (persze, amit a piacokon lehet kapni) Háát, csak halgattam, mert 6 áltija van "barátnak".

Többek között betörtek egy bútor üzletbe is, és ezt is megúszta! Nem tudták rábizonyítani, pedig árulta elég sokáig a rengeteg bútort! A bútorok elraktározásához is kért segítséget Tőlem, de csak utólag raktam össze a szálakat. Valahogy megszerezte bizonsági őr igazolványt anno, amit tavaly be is vontak Tőle a bútorlopás után..

Ma ismét összefutottam egy közös ismerőssel és, na mit kérdezett??

Tényleg rendőr kommandos a "barát"?

Tök idegesítő! Tudom, hogy egy sittes kis pitiáner tolvaj és lépten nyomon lop és betőr. Ennek ellenére úgy előadja magát mindenhól, hogy be is dőlnek Neki. A bosszantó és döbbenet, hogy a piacon meg tudja venni, ezt a rendőrigazolványt, amit mutogat és persze ki az aki nem hisz egy igazolványnak.

Mit csináljak, annyira irritál ez a dolog, hogy ilyen tehetetlen vagyok?

Mi a véleményetek?

2010. márc. 2. 15:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%

Nekem is van ilyen,nem az idén barnult ismerősöm,aki lop,csal,hazudok,egyszer sem bukott le,sőt,biztonsági emberként dolgozhatott.Pénzt vett ki a fizetési borítékokból,dolgozóknak járó aprópénzt dézsmálta,gyógyszert lopott,más ellen áskálódott.Sötétített ablakos nagy kocsival jár,gyúrúnk vazze,miegyéb.Tudod,hány ilyen ember van az országban?Vezető pozíciókban dolgozhatnak,ügyvezetők,akik nem fizetik ki az embereiket,inkább szó szerint ellopják a pénzt.

Ha nem akarsz belefolyni,háborogj csendben,ettől nem fog változni semmi.Ha nagyon bántja a csőrödet,akkor sétálj be a rendőr bácsikhoz.Névtelen feljelentés,oszt kész,ahogy már írták előttem.

2010. márc. 2. 16:23
 12/25 A kérdező kommentje:

Hol lehet névtelenűl bejelenteni?

A rendőrök elött nem lenne ismeretlen, ahogy írtam már több eljárás is folyt ellene az elmúlt években.

2010. márc. 2. 16:24
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha betelefonálsz nekik,akkor névtelen maradhatsz szerintem.
2010. márc. 2. 16:29
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
NAGYJÁBÓL hogy néz ki?!Mert lehet,hogy az egyik ismerősöm belefutott!Magas,alacsony,szőke,barna(a haja)a bőre fehér,vagy nem az idén barnult?
2010. márc. 2. 16:31
 15/25 A kérdező kommentje:

Teljesen ápolt és jól öltözött!

Nem tartozik a kisebbséghez!

2010. márc. 2. 16:34
 16/25 anonim ***** válasza:
Hát ebből nem tudtam meg túl sokat.Esetleg kicsit több infóval segítenél?Ha lehet ne tegyen tönkre még több embert!És milyen néven mutatkozik be?Vmi monogramot írj,vagy a keresztneve kezdőbetűjét.Fontos lenne,hogy segíts!
2010. márc. 2. 16:37
 17/25 A kérdező kommentje:

Magas, sovány és tar kopasz.

Nevet nem szívesen írnám le!

2010. márc. 2. 16:40
 18/25 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat segítettél,KÖSZI.Hála az égnek NEM ő az!Az ismerősöm üzleti dologban van egy emberkével,aki rendőr(annak vallja magát(de nem kérkedik vele),igazolványt nem mutogat,igaz nem is kérte),és Szabolcsból jött...
2010. márc. 2. 16:49
 19/25 anonim ***** válasza:

Felhívod a rendőrséget telefonon,akár mobilon,akár utcai fülkéből.

Amikor felveszik,elmondod,hogy névtelenül szeretnél egy embert feljelenteni,mert több embert becsap,meglop,úgy hogy rendőrségi igazolvánnyal él vissza.Többször úgy követi el a bűnt,hogy mint rendőr intézkedik stb..Megmondod az illető nevét,és ha tudod a címét.Ha megkérdezik,hogy miért akarsz anonim lenni,csak egyszerűen mond el,hogy nem akarsz jobban bele keveredni,de a rendőrség nélküled is bőven fog bizonyítékot találni..Mivel nem fognak rólad semmit tudni,így nem kell tanúskodnod sem.Ne félj ha ráfekszenek az ügyre,bőven lesz tanú is.Főleg azok akiket becsapott,meglopott..Ennyi az egész..De akár írásban is elküldheted a NÉVTELEN feljelentésedet.

Írj egy levelet(vagy inkább gépelj),és abban írsz le mindent.A pontos nevektől kezdve,a pontos címekig..

A végén csak úgy írd alá,hogy egy jó akaró tisztes polgártárs:)

2010. márc. 2. 17:14
 20/25 anonim ***** válasza:
Ne mobílról telefonálj! Ha rejted a számod,a BM rendszer akkor is "lát" ! Százas-->utcai fülke->ne legyen térfigyelő kamera--> +36/80/555111->TELEFONTANU a neve->a 100-s a végén visszajön!(80-s szám).
2010. márc. 2. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!