Anyám miért buz. Iz le mindenkit, mikor ideges?
Mindenkire azt mondja, hogy buu.zi, így káromkodik, ha nem azt csinálják, amit akar. Néha apámra is ezt mondja, ha valami baja van vele!
Úgy használja ezt a szót, mint ha azt jelentené, hogy pl hülye. Hogy szoktassam le erről, mert baráti társaságban is ha valami nem tetszik neki, azonnal buu.zizik, ami nekem is kínos...
Miert csinálja ezt és hogy szoktassam le róla?
14/F
Ami nem működik, elromlik, az nekem is b_zi, de ezt azért mások előtt inkább nem mondom, már csak azért sem, mert vannak meleg barátaink, és nem szeretném, ha emiatt valamelyikük megsértődne. De igazából úgy vagyok ezzel, hogy tényleg mindenkinek megvannak a saját indulatszavai, én pl. ha belerúgok az asztalba, akkor "b_zi asztal", más azt mondja, hogy "abüdösk_rvaéletbe", megint más meg azt, hogy "a fenébe".
Ennek nincs semmi köze a primitívséghez, ez egyszerűen megszokás kérdése. A primitívséget az mutatja, hogy az ember képes-e disztingválni, avagy sem.
"Ha valaki ideges, akkor káromkodik. Pont."
Egy nívón alul :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!