Mindenkire azt mondja, hogy buu.zi, így káromkodik, ha nem azt csinálják, amit akar. Néha apámra is ezt mondja, ha valami baja van vele!
Úgy használja ezt a szót, mint ha azt jelentené, hogy pl hülye. Hogy szoktassam le erről, mert baráti társaságban is ha valami nem tetszik neki, azonnal buu.zizik, ami nekem is kínos...
jobb mint a k.va any.ad amit az enyem használ XD mondjuk elég vicces mikor nekem mondja igazából magát szidja
2015. jún. 26. 20:14
2/16 anonim válasza:
Most nem trollkodásból írom ezt a választ, de a kérdést elolvasván az első benyomásom az hogy azért mert tuskó. :D
2015. jún. 26. 20:16
3/16 anonim válasza:
Négyszemközt beszéld meg vele szerintem. El fog gondolkodni róla.
2015. jún. 26. 20:18
4/16 anonim válasza:
Lehet nála ez a legdurvább szó amit használ :D
Én sose káromkodok, én ha valakit utálok, az majom. :D Lehet ő se szokott amúgy káromkodni.
Jobb mintha úgy beszélne, mint egy kocsis. Akkor meg arról szeretnéd leszoktatni.
2015. jún. 26. 20:19
5/16 anonim válasza:
Maga a b*zi, mint búza, azaz mezőgazdasági szakszó. A b*zi, mint búzatermesztés és az azzal kapcsolatos dolgok halmaza.
2015. jún. 26. 20:20
6/16 anonim válasza:
Mert alacsony a szókincse. Szegénykém idáig fejlődött csak. Nem hiszem, hogy le tudod szoktani 14 évesen arról, hogy primitív legyen. Esetleg ajánld fel neki azt, hogy "anyád". A legjobban azt bírtam, amikor anyám az anyámat szidta. Az volt mindennek az alja, elhiheted! :)
2015. jún. 26. 20:23
7/16 anonim válasza:
Mert ideges. Valahogy mindenki levezeti a feszültséget. Persze az itteniek sosem káromkodnak, max egy ajaj csúszik ki a szajukon. ...
2015. jún. 26. 20:28
8/16 A kérdező kommentje:
Pl elromlik a TV, eltörik a pohár, buu.zi pohár, buu.zi TV :D
Tegnap a tesómra mondta ezt, mert nem takarította ki a szobáját...
Az anyázás vicces lehet, amikor saját gyerekének mondja!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!