Te mennyire leszel ideges, ha a férjed süt és szerinted koszos marad utánna a konyha?
Szerintem a nejem túlzásba esik (amúgy tisztaságmániás).
A minap is sütöttem vacsorát a gyerekeknek és amikor este hazajött, teljesen kiakadt és ordibált, hogy egész nap dolgozik és este ezt a ku...va konyhát is takarithatja.
Ez amúgy rendszeres, ha a konyhában csinálok valamit, szinte mindíg ez van. Pedig elpakolok magam után, elmosogatok, még a munkalapot is lemosom ahol készítem, de mindíg akad (pl. sütő mögötti csempére rácsapódik pár csepp olaj,) valami, ami kiborítja, vagy morog miatta.
Kiváncsi lennék, más családos feleség véleményére, tényleg ennyire nagy probléma ez?
Én is észrevettem, hogy a férjem nem olyan alapossággal tesz rendet, mint én.
De nem kiabálok vele ezért, akkor sem ha ideges vagyok.
Van, amit meg ő tud jobban megcsinálni, mint én.
Neki ezekhez a dolgokhoz nincs olyan jó szeme. Én meg minden kis koszt észreveszek. Inkább örülök, hogy csinált vacsorát :)
Kizárólag az idegesít, ha valaki direkt csinál koszt. Pl. a sáros cipőjével szeretne végigcsattogni a lakáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!