Te mennyire leszel ideges, ha a férjed süt és szerinted koszos marad utánna a konyha?
Szerintem a nejem túlzásba esik (amúgy tisztaságmániás).
A minap is sütöttem vacsorát a gyerekeknek és amikor este hazajött, teljesen kiakadt és ordibált, hogy egész nap dolgozik és este ezt a ku...va konyhát is takarithatja.
Ez amúgy rendszeres, ha a konyhában csinálok valamit, szinte mindíg ez van. Pedig elpakolok magam után, elmosogatok, még a munkalapot is lemosom ahol készítem, de mindíg akad (pl. sütő mögötti csempére rácsapódik pár csepp olaj,) valami, ami kiborítja, vagy morog miatta.
Kiváncsi lennék, más családos feleség véleményére, tényleg ennyire nagy probléma ez?
Végülis a kérdésedbõl kiderült,hogy milyen sok férfi tölti az idejét a konyhában.
Az én férjem is szokott a konyhában lenni, de ha kivül marad jobb.
Ne csinálj vacsorát. Dontse el, h melyik a jobb.
2 gyerekes anyuka egyben dolgozo no.
Semennyire sem lennék ideges pár csepp olaj miatt, de azért sem, ha még nem mosogatott volna el.
Hálás lennék, amiért főzött, megvacsiznék, és utána megcsinálnám, amit még kell a konyhában.
Mondjuk a Párom nem egy nehéz természet, de ha én csinálnék olyat, hogy hazamegyek arra, hogy sütött-főzött, elmosogatott és elpakolt, én meg kiakadnék, és nekiállnék "ordibálni, hogy egész nap dolgozik és este ezt a ku...va konyhát is takarithatja", akkor ott helyben megmondaná a magáét - szerintem teljesen jogosan - és várhatnám, hogy legközelebb főzzön, ha nem kérnék bocsánatot a viselkedésemért.
Én megértem, ha valaki feszült a munkahelyi stressz vagy bármi más miatt, de ezt talán nem élete párján kéne levezetnie.
A feleséged egy idegbeteg pitsa, menjen el a pszichiáterhez, ha képtelen uralkodni magán.
A mostohaanyám dettó, minden hlyeség miatt üvöltözött mindig, én meg már csak röhögtem magamba. Az a szomorú, hogy ez nem fog változni sosem, hacsak nem megy tényleg terapeutához.
Én a helyedben leültetném, és komolyan beszélnék vele a rám alkalmazott beszédstílusáról, és hogy vegyen vissza,mert bajok lesznek (nyilván nem pofozom fel, bár ha ordít, akkor megérdemel az arcába egy adag vizet).
Mellesleg értelmes ember ilyenért - meg amúgy se - kiabál a másikkal. Ott maradt egy folt... jézusom, kb. fél másodperc letörölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!