Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják egyes családok...

Miért gondolják egyes családokban a szülők, hogy a lányuk párja az ő ingyen segédmunkásuk?

Figyelt kérdés

2015. jún. 26. 10:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
miert gondoljak egyes pasik hogy a parjuk szuleinel eloskodhetnek a semmiert cserebe?
2015. jún. 26. 12:26
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem ingyen. Kapsz puncit.
2015. jún. 26. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:
47%

Mert nyilván egyszerűbb nekik kiadni a feladatot és a fiú úgysem meri azt mondani, hogy nem, hiszen a párja szüleinek segít, az a párjánál is jó pont. Ha az én szüleim próbálnák eljátszani ezt, én biztos, hogy nem hagynám a páromnak. Nem arról van szó, hogy nem segíthet egyszer-kétszer, ha tud, de azért van egy határ.

Az én párom is így járt az exével, meg a családjával, ásta nekik a kertet napestig, a csaj meg megcsalta mert unatkozott a kapcsolatban...szegény :'(

Sajnos a páromat még a saját szülei is rabszolgának tartják (ezt szó szerint ki is mondta az édesanyja), és rendszerint az érzelmi zsarolás eszközével élnek, ha nemet próbálna mondani nagyritkán. Engem szörnyen bosszant, de nem igazán tudom mit tehetnék, hiszen nem az én szüleim, veszekedést meg nem akarok.

(Lazán kapcsolódik ide, hogy ezért se vállaljunk idősen gyereket, mert akkor szerencsétlen kénytelen lesz minket ellátni, meg helyettünk kertet ásni, ahelyett, hogy a saját életét élhetné...)

2015. jún. 26. 18:32
 14/16 anonim ***** válasza:
90%
Azt hiszem, nagyon megorroltam volna, ha annak idején a párom szülei mástól kértek volna segítséget ahelyett, hogy engem hívnak. Úgy éreztem volna, hogy gyengének, nyámnyilának, semmirekellőnek tartanak.
2015. jún. 27. 17:17
 15/16 Aryk István válasza:

Tényleg nem mondasz semmi részletet...vajon hány éves vagy?

Az sem világos,hogy hogy jut eszedbe ilyet kérdezni.A párod családja a tiéd is nem?Ha esetleg meg nem tetszik ez a felállás akkor beszélj a pároddal,hogy ő ezt hogy látja meg stb.....de az sem utolsó megoldás,hogy a választás a tied....semmi sem kötelező...az embernek szabad akarata van.

2015. jún. 30. 15:37
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen csinálom, örülök ha segíthetek nekik.
2015. aug. 8. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!